Iggy Pop and The Stooges lanseaza un DVD

de Buvnitz

Iggy Pop and The Stooges lanseaza un DVD


MVD Entertainment vor lansa in data de 27 septembrie DVD-ul Iggy & The Stooges - Raw Power Live: In The Hands Of The Fans.

Set-ul este descris drept un document vizual al formulei Stooges ( Iggy Pop, Scott Asheton, James Williamson, Steve Mackay, Mike Watt).

Materialul a fost filmat cu ocazia concertului sustinut in data de 3 septembrie, 2010 la All Tomorrow's Parties Festival.

In acel concert formatia a prezentat integral albumul Raw Power.

Una din cele mai mari legende ale muzicii rock vine alaturi de formatia sa, Iggy and the Stooges, infiintata in 1986, pentru prima oara in Romania, la Tuborg Green Fest Peninsula!

Considerat inaintasul stilului punk, Iggy va canta pe malul Muresului sambata, 27 august, pe Tuborg Main Stage, aducand piese de pe albumul de mare inspiratie din 1972 – Raw Power, precum si multe alte melodii care au influentat generatii intregi de artisti si au incantat milioane de fani.

Iggy Pop este cel mai energic solist al tuturor timpurilor, iar cariera sa a inceput in urma cu mai bine de 50 de ani, ca tobosar. Al treilea disc inregistrat alaturi de Stooges, avandu-l pe David Bowie ca producator – Raw Power – nu a adus succes imediat trupei, insa a devenit, pe parcursul anilor, unul din albumele determinante ale istoriei muzicii rock, iar multi atribuie nasterea stilului punk aparitiei acestui material discografic.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: