Iggy Pop spune ca muzica te prosteste

de cristina_n

Iggy Pop spune ca muzica te prosteste

Iggy Pop crede ca literatura seamana cu cocaina, iar muzica, cu heroina: prima iti ascute spiritul, iar a doua te prosteste.

Artistul american a facut aceasta declaratie, in gluma, ca raspuns la intrebarile presei legate de noul sau album, inspirat de romanul Posibilitatea unei insule, al scriitorului francez Michel Houllebecq.

"Romanul lui Houllebecq ilustreaza anumite lucruri pe care le aveam si eu in minte, referitoare la sex, la moarte si la sexul opus", a declarat Iggy Pop pentru AFP.

Noul sau album, intitulat Preliminaires, este patruns de aceeasi melancolie sa si romanul lui Houllebecq, prezentand viziunea artistului asupra vietii si a mortii.

"La varsta mea, fiecare actiune este o pregatire inainte de moarte: sa alegi sa faci sau sa nu faci sex, sa muncesti sau sa te distrezi, sa alergi dupa bani sau dupa libertate", crede artistul american.

Ziare.com
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: