Cronica celui mai nou album Ihsahn, After

de Buvnitz

Cronica celui mai nou album Ihsahn, After

Cronica celui mai noi album semnat IHSAHN, intitulat After, poate fi citita pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos:

Cronica Ihsahn - After

Un scurt fragment poate fi citit mai jos:

Pentru mare parte a amatorilor de sonoritati extreme, Emperor va avea intotdeauna un loc special prin prisma faptului ca a fost genul de trupa ce a spart barierele impuse la acea vreme, alt nume de luat in calcul in aceasta privinta fiind Celtic Frost, al cariu membru Tom Gabriel Fisher se pregateste acum de lansarea unui nou album de aceasta data alaturi de Triptykon.

Din destramarea Emperor au rezultat numai lucruri bune, desi evenimentul in sine era de ocolit. Totusi am avut Zyklon (insa si acestia ulterior destramati)si Peccatum (acelasi caz). Ihsahn a persistat.

Dupa un Peccatum in care Lost In Reverie lansat in 2004 avea sa devina un produs de referinta pentru avant-garde, au urmat o serie de albume solo inregistrate alaturi de componenti Spiral Arhitect. Primul a imbinat elemente de death, cu black si chiar clasic in stilul Iron Maiden si King Diamond), in timp ce AngL s-a indreptat mult spre aria progresiva pastrand insa elemente din palmaresul 'extrem'.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: