Urmareste integral concertul Ihsahn din Tokyo

de George Lazar

Urmareste integral concertul Ihsahn din Tokyo


Fostul solist Emperor, IHSAHN, a pornit in turneul japonez pe 5 decembrie alaturi de The Haunted. Filmarea integrala a concertului din Shibuya O-East, Tokyo, poate fi urmarita mai jos.


Ihsahn ar fi trebuit sa plece in turneul japonez in mai alaturi de Morbid Angel si The Haunted, dar turneul a fost anulat din cauza cutremurelor si inundatiilor dezastruoase prin care au trecut japonezii in februarie.

Ihsahn:"Sunt onorat sa primesc aceasta a doua sansa de a merge acolo sa cant in fata fanilor japonezi, privind la circumstantele extreme la care a fost expusa aceasta tara in ultimul an. Concertul de seara trecuta a fost o reusita, si sunt nerabdator sa ajung si in Nagoya si Osaka - ne vedem acolo!"

Backing-band pentru Ihsahn sunt norvegienii de la Leprous, trupa progressive metal care a trecut prin Romania alaturi de Amorphis si Nahemah. Acestia vor deschide concertele cu un set separat, pe langa ceea ce vor canta alaturi de Ihsahn.

Datele de turneu ramase:

6 dec - Nagoya, Japan - Quattro
7 dec - Osaka, Japan - Big Cat

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: