I`m the Trip au lansat videoclipul piesei 'The Things You Do for the Last Time'

de Andreea Gherfi

I`m the Trip au lansat videoclipul piesei 'The Things You Do for the Last Time'


Piesa "The Things You Do for the Last Time" este extrasa de pe albumul de debut al formatiei sibiene I`m the Trip, intitulat "A True Story About Vampire Love". Materialul a fost lansat in urma cu cateva saptamani, iar videoclipul piesei T.T.Y.D.F.T.L.T. poate fi urmarit mai jos.

"The Things You Do for the Last Time este melodia cu care poti pune punct si il poti pune cat mai apasat; este melodia cu care poti incheia orice. Tempo-ul scazut, riff-urile apasate, versurile care, luate pe bucati, ar putea fi nume de formatii post-rock, incheie povestea vampirica intre doi oameni care incearca sa se adapteze unei societati vulnerabile si in continua schimbare."

I`m the Trip s-a format in mai 2012 din dorinta de a completa scena muzicala sibiana cu elemente de rock modern, rezultand un gen muzical alternativ a carui influente principale vin din rockul anilor '90, psychedelic, blues, alternative rock, hardcore punk si surf rock. Formatia a debutat in Decembrie 2012, bucurandu-se de succes de la prima aparitie. I`m the Trip este castigatoarea Maximum Rock Suport Pentru Underground 2014, a Dynacord 2014, fiind numita The Best Rock Band In 2014 de Maximum Rock Magazin. In 2015 a fost finalista GBOB si nominalizata la premiile Metalhead pentru cea mai buna formatie de rock alternativ.

Albumul "A True Story About Vampire Love" este disponibil aici.

Facebook I`m the Trip

Poze Poze pentru articole - i''m the TripDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: