Immortal despre Cradle Of Filth

de Morrison

Immortal despre Cradle Of Filth
Frontmanul trupei recent reunite Immortal, Abbath, a declarat ca responsabili pentru setlist-ul scurtat brust al trupei britanice Cradle of Filth de la Metalcamp 2007 sunt nimeni altii decat fanii Immortal. Acestia se pare ca au strigat injurii la adresa britanicilor, cerand insistent ca norvegienii sa urce mai repede pe scena.

In interviul acordat publicatiei norvegiene Bergens Tidende, Abbath spune despre concertul sustinut de Immortal la editia din acest an a festivalului Metalcamp ca "a fost cu adevarat salbatic; in mod evident, publicul era format in intregime din fani ai nostri. Au zbierat "Immortal!!" in timpul pauzelor dintre trupe si chiar in timpul pieselor. Cradle Of Filth s-au retras mai repede de pe scena deoarece toata lumea ne cerea pe noi. Au cantat cateva melodii si s-au retras suparati. E cea mai haioasa chestie pe care am vazut-o!", spune solistul.

Alta varianta vehiculata prin media ar fi aceea ca solistul Cradle Of Filth, Dani Filth, a urcat beat pe scena si s-a manifestat violent, propria sa formatie hotarand ca este mai bine sa scurteze show-ul, retragandu-se in liniste de pe scena festivalului Metalcamp.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook