Detalii complete despre anularea turneului Impaled Nazarene

de Buvnitz

Detalii complete despre anularea turneului Impaled Nazarene


Pentru ca situatia extrem de neplacuta privind anularea celor trei concerte Impaled Nazarene a atras mai multe comentarii negative, multi spectatori indoindu-se de veridicitatea motivului anularii in-extremis al concertelor anuntate cu atata vreme inainte, Axa Valaha Productions, impreuna cu cele doua agentii locale care s-au ocupat de organizarea concertelor de la Oradea si Iasi, au decis sa revina cu detalii in legatura cu aceasta situatie extrem de neplacuta pentru toata lumea.

Mihai "Coro" Caraveteanu (Axa Valaha Productions):

"Inca o data ne disociem de orice raspundere in legatura cu anularea concertelor din Oradea, Iasi si Bucuresti. Aceasta decizie apartine doar trupei si a fost luata intr-un context de imprejurari care nu ne priveste in niciun fel. Ca agentie organizatoare a celor trei concerte din Romania, nu e de datoria mea sa ma ocup de transportul trupei headliner de la un concert la altul, am cu totul altfel de obligatii si raspunderi din acest punct de vedere.

Cu toate acestea, am facut, impreuna cu Ribcage Booking, tot ce era omeneste posibil pentru ca Impaled Nazarene sa poata ajunge in Romania, am oferit inclusiv o varianta de transport alternativ, incepand cu Oradea, pentru ca acest turneu sa poata continua. Din pacate, datorita colaborarii si comunicarii defectuoase intre trupa headliner si agentia organizatoare a turneului, GCA Concerts din Atena, nici aceasta varianta nu a fost posibila, iar membrii trupei Impaled Nazarene au decis sa renunte complet la turneu si si-au achizitionat bilete de avion pentru a se intoarce in Finlanda.

GCA Concerts a incercat imediat sa salveze concertele pe care le organizeaza direct in Grecia si Turcia, astfel ca le-au oferit finlandezilor noi bilete de avion pentru ca acestia sa poata sustine ultimele date ale turneului. Astfel, singurele victime colaterale din aceasta poveste cu final nefericit, sunt cele trei agentii romanesti, Axa Valaha Productions, Ribcage Booking si Metal Support, precum si agentia bulgara ShadowLand Music, al caror concert la Sofia a fost de asemenea anulat. Dupa ce ieri am facut public mesajul pe care Mika Luttinen ni l-a transmis in acest context, astazi revin cu declaratia pe care finlandezul a facut-o fanilor bulgari, prin ShadowLand Music, via Metal Katehizis, una dintre cele mai importante webzine-uri din tara vecina. Aveti declaratia, respectiv link-ul mai jos.

De asemenea, am obtinut o reactie din partea GCA Booking, care isi cere scuze si admite ca situatia le-a scapat de sub control, mesajul semnat de Kostas Taousanidis, boss-ul GCA Concerts, ne-a parvenit luni 31.01.2011, dupa pranz. In aceste conditii, vom merge mai departe si vom organiza un singur concert Impaled Nazarene in Romania, in luna martie a acestui an, un show exclusiv, despre care vom oferi detalii in cel mai scurt timp. Desi vina pentru aceasta situatie ingrata nu ne apartine, ne cerem scuze tuturor celor care au facut eforturi pentru a ajunge la aceste concerte, au cumparat bilete in avans sau au fost in ultima instanta intorsi din drumul catre concertul din Oradea.

Sper ca veti intelege situatia, pentru ca nici eu, nici partenerii mei n-am anulat niciodata concerte in-extremis, situatii de acest gen se intampla din cand in cand, chiar si cu trupe mult mai mari, doar ca ne doream foarte mult sa nu ni se intample noua asa ceva, nu doar din cauza pierderilor financiare serioase, ci mai ales din cauza feedback-ului negativ de care beneficiem acum din partea fanilor care ar fi vrut sa vada Impaled Nazarene in Romania. Vom reveni in cel mai scurt timp cu detalii legate de felul in care vom returna banii pe biletele vandute in avans, respectiv cu noua data de concert Impaled Nazarene, pentru care biletele deja vandute la Iasi, Bucuresti si Oradea raman valabile."

Mika Luttinen (Impaled Nazarene): "...our support band from Greece - Ritual Of Odds, came to pick us up from Slovenia. They came with a van that was like a f*****g toilet - no seat belts, junk everywhere, broken tail lights, broken windows (winter eh) etc. We were supposed to travel thousands of kilometres with this." (Metal Katehizis - http://katehizis.com/news/shNews.php?id=17661& )

Kostas Taousanidis (GCA Concerts): "Hi Coro, sorry for my delay on this... Possibly you came already in contact with Mika. Unfortunately they had a problem with Ritual Of Odds band and the mini van and they decided to cancel the shows. That reason, as a combination of the very bad treatment of Slovenia's promoters as Mika told me, with bad hotel accommodation and no transportation, make them angry and out of limit! We talked yesterday with Mika and we tried to save the situation, but when we talked they get already their decision and book the flights back for Finland. We saved the Turkish and the Greek shows with flights the last moment into Turkey from Finland... I'm very sorry for the whole situation but it was out of my hands. All The Best."
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: