Detalii oficiale despre mini-turneul Impaled Nazarene in Romania

de Buvnitz

Detalii oficiale despre mini-turneul Impaled Nazarene in Romania


Impaled Nazarene (Finlanda) - Nuclear Metal de trei ori in Romania special guest - Ritual of Odds (Grecia)

30.01.2011 Oradea @ Vault 42 Club w/ Spiritual Ravishment (Ro) Dim Vision (Hu)
31.01.2011 Iasi @ Hand Club - Brutal Fest 3 w/ Mediocracy (Ro), Rotten Remains (Ro), Open Fire (Ro)
01.02.2011 Bucuresti @ The Silver Church w/ Mediocracy (Ro), Castrum (Ua)

Cei cinci finlandezi atomici de la Impaled Nazarene, care au speriat intreaga lume pe parcursul a peste doua decade de activitate neintrerupta, vor sosi in Romania in doar cateva saptamani, trei concerte intr-un oras important din fiecare provincie istorica a Romaniei, alaturi de trupa Ritual of Odds, una dintre cele mai energetice trupe death metal ale scenei grecesti.

De asemenea, pentru ca spectacolul sa fie complet, alaturi de Impaled Nazarene si Ritual of Odds vor urca pe scenele din cele trei orase, in calitate de local supports, sase trupe din Romania, Ungaria si Ucraina. La Oradea, trupele care vor concerta in deschidere vor fi Spiritual Ravishment (death si grindcore post-nuclear, la prima aparitie live in 2011, primul concert in orasul natal dupa o pauza de trei luni) si Dim Vision (deatherii maghiari care au sustinut nu de mult un miniturneu in Romania).

La Iasi, tinand cont ca se intampla a treia editie a Brutal Fest-ului, vor fi invitate doua dintre cele mai valoroase trupe locale, Rotten Remains (death metal old school si brutal) si Open Fire (convertiti pentru totdeauna la death thrash metal), alaturi de care va evolua trupa cu cea mai rapida ascensiune din ultimul an, bucurestenii de la Mediocracy, singura trupa pe felia crustcore sludge din Romania, care de altfel va evolua in deschiderea finlandezilor si in concertul de la Bucuresti, impreuna cu trio-ul ucrainian Castrum (un amestec coplesitor de death si thrash metal old school).

Biletele pentru cele trei concerte s-au pus deja in vanzare fiind disponibile prin fiecare agentie organizatoare, la pretul special de 25 de lei (in cazul primelor 50 de bilete), respectiv 35 de lei (pentru restul biletelor, pret valabil pana in ziua concertului).

Biletele se pot comanda direct la:

Oradea - Ribcage Booking - tel. 0722.267.527, email: ribcage.ro@gmail.com
Iasi - Metal Support - tel. 0741.229.366, email: dark_spektru@yahoo.com
Bucuresti - Axa Valaha Productions - tel. 0721.107.776, email: axa666@yahoo.com
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: