Impaled Nazarene nu mai ajung in Romania. Turneul este anulat

de Buvnitz

Impaled Nazarene nu mai ajung in Romania. Turneul este anulat


Formatia finlandeza Impaled Nazarene a anulat toate datele turneului Est European, inclusiv cele trei concerte programate in Romania

Un comunicat emis pe blogul oficial arata: Last night we had a f*****g excellent gig here in Slovenia, even with partly borrowed instruments; the bass guitar arrived in the end of the show after it had been left behind in Helsinki. It didn't matter, the gig was a killer one. Due to reasons beyond of our control we are forced to cancel the dates of Turkey, Bulgaria and Romania.

Cele trei concerte in cauza erau:

30.01.2011 Oradea @ Vault 42 Club
31.01.2011 Iasi @ Hand Club
01.02.2011 Bucuresti @ The Silver Church


UPDATE: Axa Valaha Prods a emis un comunicat in acest sens:

Intregul turneu “Road to the Balkans” pe care trupa finlandeza Impaled Nazarene trebuia sa il sustina in aceste zile in zona balcanica, inclusiv trei concerte in Romania, este anulat.

Vestea despre anulare a venit extrem de brusc, in aceasta dimineata, direct prin intermediul paginii de facebook a trupei, cum ca trupa a decis sa anuleze in totalitate turneul din Balcani, fara a oferi prea multe explicatii, mentionand doar ca mai multe detalii vor fi oferite ulterior.

Dupa mai multe ore, agentia care organizeaza cele trei concerte din Romania, Axa Valaha Productions, a reusit sa discute direct cu Mika Luttinen, vocalul si liderul trupei Impaled Nazarene care a transmis textual: “It is canceled due to total unproffesionalism of these Greek idiots (cu referire la agentia organizatoare a turneului, GCA Booking Agency din Grecia). We have never canceled a single show on our 20 years carrier and that speaks for itself. What a big f*****g joke! From our part I can just say sorry to all of you, we were really looking forward to play in Romania, but we already booked our flights home”.

In aceste conditii si tinand cont de faptul ca atat Axa Valaha Productions, cat si cele doua agentii organizatoare din Romania, Ribcage Booking si Metal Support, au actionat intotdeauna responsabil, incercand sa isi asume cele trei concerte din Romania, chiar fara colaborarea agentiei care a organizat intregul turneu, singura optiune in acest moment este reorganizarea celor trei evenimente in cel mai scurt timp, avandu-i ca headlineri pe finlandezi.

Mihai “Coro” Caraveteanu (Axa Valaha Productions): “Suntem cu totii extrem de dezamagiti de aceasta situatie, suntem prinsi in acest moment intre orgolii si interese care nu ne privesc, singura noastra optiune fiind aceea de a-i aduce pe Impaled Nazarene in Romania. Dupa o scurta discutie cu Mika Luttinen, am obtinut de la acesta confirmarea ca e inca deschis pentru viitoare concerte in Romania, de asemenea a confirmat de principiu, cel putin o data de concert peste patru cinci saptamani, urmand sa stabilim celelalte detalii de indata ce ei vor ajunge acasa in Finlanda.

Oricum, din cate a precizat Mika, ei si-au rezervat vacanta de iarna pentru a efectua acest turneu, care in acest moment este anulat. In condiile in care toti lucreaza, este improbabil ca Impaled Nazarene sa poata sustina toate cele trei concerte din Romania, asa cum programul a fost gandit initial.

In acest moment pot confirma 100% cel putin un concert al finlandezilor in Romania, la inceputul lunii martie 2011, cel mai probabil intr-o zi de sambata, de asemenea incerc sa confirm macar inca un concert in provincie, tinand cont de distantele mari dintre cele trei orase confirmate initial pe harta turneului.

Bineinteles ca atat eu, cat si reprezentantii celor doua agentii din Oradea si Iasi, intelegem si ne asumam sa returnam contravaloarea biletelor deja achizitionate. De asemenea, biletele respective raman valabile pentru concertul sau concertele pe care le vom confirma in cateva zile. Dupa cum sper sa intelegeti, suntem responsabili, organizam evenimente de acest gen de prea mult timp ca sa ne putem asuma si impaca cu o astfel de situatie. De aceea am decis sa facem tot posibilul pentru ca Impaled Nazarene sa ajunga in Romania in cel mai scurt timp, vom reveni cu mai multe detalii in cateva zile.”

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: