Biografie Implant Pentru Refuz



Implant Pentru Refuz

Genuri muzicale:
Hard Rock

Trupe similare:
AC/DC  Guns N Roses  Linkin Park  Trooper  Scorpions  Iris  Bon Jovi

Trupa exista din 1996, fiind alcatuita din Vita (Octavian Horvath)- voce / Bulbuc(Ovidiu Takacs) - voce / Freaky (Valentin Popescu) - chitara / Pista (CzIfrAk SteFan) - bas / Osy Oswald (Razvan Nicov) / Tzava (Adrian Iacob) - baterie.
Dupa albumul Implant pentru refuz urmeaza Permis Portsinucidere, Culori si Oameni Fara Fete.
Dupa 6 ani de pauza discografica, in iunie 2007 IPR lanseaza albumul Monolith, la exact un an de la lansarea clipului `Sidef (Dedicat)`.
In zece ani de activitate, putine radiouri si televiziuni au acceptat difuzarea pieselor IPR, motiv pentru care noul album va ajunge direct la publicul interesat prin intermediul unor canale mediatice alternative.

Stil: hardcore

Componenta:
Vita- voce
Bulbuc - voce
Freaky - chitara
Osy - chitara
Pista - bas
Tzava - tobe

Discografie:
Implant Pentru Refuz (1996)
Permis Port-Sinucidere (1997)
Culori (1999)
Oameni Fara Fetze (2001)
Monolith (2007)
IMPLANT PENTRU REFUZ
www.myspace.com/implantpentrurefuzband


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook