Vrei sa canti la Bucovina Rock Castle? Inscrie-ti trupa!

de Chaos Lore

Vrei sa canti la Bucovina Rock Castle? Inscrie-ti trupa!


Festivalul Bucovina Rock Castle isi anunta cea de-a 2-a editie, in acest an, intre 23 si 25 august, la Suceava.

Ca si la precedenta editie, concertele se vor desfasura in vechiul sant de aparare al Cetatii Sucevei. De data aceasta, organizatorii doresc ca, pe langa muzica, sa ofere spectatorilor si o mostra din traditia si ospitalitatea specifice Bucovinei. Astfel, cei prezenti vor putea degusta bucate traditionale bucovinene, vor avea acces in incinta Muzeului Satului, dar vor putea si urmari filme documentare si piese de teatru.

De asemenea, festivalul doreste sa promoveze tinerele talente din zona Moldovei si Bucovinei. Astfel ca trupele din judet si din judetele invecinate se pot inscrie online pentru participare la etapa interjudeteana, pana cel tarziu in data de 30 mai 2012, pe adresa ion.dragusanul@gmail.com.

In adresa de inscriere se vor preciza: denumirea trupei, scurtul ei istoric si localitatea de resedinta, numele componentilor, durata prognozata a recitalului, precum si un numar de telefon.

Pana la aceasta data, la Bucovina Rock Castle au confirmat participarea urmatoarele trupe:

Dubioza Kolektiv (Bosnia)
Implant Pentru Refuz
Luna Amara
Travka
Blazzaj
Mushroom Story
Chilli Familli
Robin & The Backstabbers


Noi nume vor fi confirmate in saptamanile urmatoare.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: