Au mai ramas 2 saptamani pana la concertul In Flames de la Bucuresti

de Alex Warheart

Au mai ramas 2 saptamani pana la concertul In Flames de la Bucuresti


Au mai ramas 2 saptamani pana la concertul IN FLAMES,ce va avea loc la Arenele Romane,din Bucuresti. Concertul va fi open-air. In caz de vreme defavorabila, se va monta cortul.

Noctiferia va canta in deschiderea concertului pe care In Flames il va sustine pe 1 octombrie, la Arenele Romane din Bucuresti. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al formatiei In Flames, intitulat „Sounds of a playground fading”.

Infiintata in anul 1994, Noctiferia este considerata unul din pionierii muzicii metal din Slovenia. In cei 17 ani de cariera formatia a reusit sa isi creeze un stil propriu, unic si creativ. Ultimul lor album, “Death Culture”, s-a bucurat de un imens succes in toata Europa.

Muzica live va fi savurata alaturi de partenerii oficiali ai evenimentului,Ciuc si Stalinskaya. In Flames, un concert pentru cei puternici!

Fanii au sansa de a participa la un concert extraordinar pe care trupa In Flames il va sustine cu ocazia lansarii in luna iunie a celui mai recent album al lor, „Sounds of a playground fading”, care se bucura deja de un enorm succes.

Infiintata in anul 1990, In Flames a vandut peste 2,5 milioane de albume in lumea intreaga si a castigat numeroase premii: patru Grammis, Best International Band obtinut la gala Metalhammer Golden Gods si Best Hard Rock pentru albumul „A Sense of Purpose”. Considerata una dintre primele trupe ale genului melodic death metal, In Flames a devenit cunoscuta datorita unor piese precum „Come clarity”, „Take this life” si „The jester race”.

Cumpara un bilet la concertul In Flames pana la data de 20 septembrie 2011, trimite numele tau si codul de bare la adresa de mailconcursuri@phoenixentertainment.ro si poti fi unul din cei 10 castigatori care vor avea ocazia sa intre in posesia unui autograf semnat chiar de membrii formatiei in cadrul unei mici sesiuni de meet and greet!

La concurs pot participa si persoanele care si-au achizitionat deja bilet la acest concert.

Castigatorii vor fi anuntati atat pe site-ul http://phoenixentertainment.ro/, cat si pe pagina de Facebook Phoenix Entertainment in data de 20 septembrie.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.
Pretul biletelor este :

85 lei- pana la concert
95 lei- in ziua concertului

Un concert organizat de Phoenix Entertainment.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook