Ce au in comun carnea si muzica metal?

de Elena Paraschiv

Ce au in comun carnea si muzica metal?


Membrii trupei In Flames par a fi extrem de ocupati. Peter Iwers si Bjorn Gelotte au lansat cartea "Restaurant 2112 - A Tale Of Meat And Metal" disponibila si in varianta in limba engleza. Intre turnee, studio si salile de repetitii, cei doi sunt si proprietarii Restaurant 2112 din Gothenburg. In carte, Peter si Bjorn, impreuna cu prietenul din copilarie Mattias Lindeblad, spun povestea unui vis devenit realitate. Mattias Lindeblad este un jurnalist suedez, cunoscut din radio si TV, care a crescut impreuna cu cei care reprezinta acum scena metalului suedez: Dark Tranquillity, At The Gates, The Hunted, Tiamat, In Flames sau Hammerfall.

In primavara anului 2011, Restaurant 2112, numit dupa albumul trupei Rush, si-a deschis usile. Localul si-a castigat repede un loc in preferintele multora datorita atmosferei primitoare, a muzicii bune si preturilor mici la burgeri.

Pentru multi, restaurantul a devenit deja o a doua casa. Aici se dau petreceri si poti lua chiar o cina cu intreaga familie. Cu siguranta restaurantul este un "must-see'" pentru fanii In Flames din intreaga lume.

In cartea "Restaurant 2112, A Tale Of Meat And Metal" cititorii fac o incursiune in viata trupei si pot descoperi stilul de viata nebun pe care il au. De asemenea, se gasesc retete din colectiile private ale lui Peter si Bjorn, dar si unele dintre retele oficiale care se gasesc in meniul restaurantului. Ii poti cunoaste pe Mikael Stanne (Dark TRanquillity), Matt Heafy (Trivium), Oscar Dronjak (Hammerfall) si alti artisti care vin de fiecare data cand sunt in oras sa petreaca putin timp in acest restaurant.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook