In Flames au lansat piesa 'Through My Eyes'

de Andreea Gherfi

In Flames au lansat piesa 'Through My Eyes'

"Through My Eyes" este extrasa de pe noul album al formatiei In Flames, "Battles", ce urmeaza a fi lansat pe data de 11 Noiembrie via Nuclear Blast. "Through My Eyes" poate fi ascultata mai jos:

"It’s not like we’re coming out with something completely different, but at the same time it’s still new. If they already like In Flames, they will like it - and if they don’t like In Flames already, they still might like it. I’m very proud of it and hopefully people will be as well.", a declarat despre album Anders Friden, vocalistul formatiei In Flames

Pe 9 decembrie In Flames vor lansa si o serie limitata de viniluri remasterizate de catre David Donnelly si DNA Mastering (Aerosmith, Red Hot Chilli Peppers, Blink 182, KISS, Motley Crue).

Lista titlurilor cuprinde:

1: Lunar Strain

2: Subterranean

3: The Jester Race

4: Black-Ash Inheritance EP; Side B: Etching

5: Whoracle

6: Colony

7: Clayman

8: Reroute To Remain

9: Soundtrack To Your Escape

10: Come Clarity

11: A Sense Of Purpose

12: Sounds Of A Playground Fading

13: Demo '93; Side B: Etching

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici:

Concerte recomandate:

Like us on Facebook