Biografie INCANTATION



INCANTATION

Genuri muzicale:
Death

Trupe similare:
Sepultura  In Flames  Children Of Bodom  ILLUMINATI  Death  My Dying Bride  CADAVRUL

Incantation se numara printre cele mai importante trupe de death metal prezente pe scena americana. In decursul carierei, trupa si-a castigat faima prin faptul ca niciodata nu au tinut cont de compromisuri. Cele mai notabile albume din discografia trupei, sunt Onward to Golgotha si Diabolical Conquest.
Elementele tehnice si brutale, au asigurat existenta formatiei timp de peste 15 ani. Cu peste 30 de schimbari de componenta, Incantation au reusit sa sustina concerte in aproape toate colturile lumii. Odata cu intoarcerea tobosarului Kyle Severn in 2000, formatia a devenit un trio relativ stabil. Dupa lansarea lui Blasphemy, John McEntee a ocupat postul de vocal.
Ultimul album, Decimate Christendom continua linia melodia impusa de Blasphemy. Trupa l-a descris drept cel mai brutal album lansat pana in ziua de azi.

Stil: death metal

Componenta:
John McEntee - chitara/voce
Reyash - bas
Craig Smilowski - tobe

Discografie:
Onward to Golgotha (1992)
Mortal Throne of Nazarene (1994)
Upon the Throne of Apocalypse (1995)
Tribute to the Goat (1997)
Diabolical Conquest (1998)
The Infernal Storm (2000)
Live - Blasphemy in Brazil tour (2001)
Blasphemy (2002)
Decimate Christendom (2004)
Primordian Domination (2006)
INCANTATION
www.incantation.com
www.myspace.com/incantation


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook