Biografie Screaming Heads



Screaming Heads

Genuri muzicale:
Numetal

Trupe similare:
Slipknot  Linkin Park  Korn  Coma  Disturbed  System of a Down  Dirty Shirt

Infiintata in 1994, am reusit intr-un timp record sa evoluam pe cele mai mari scene ale tarii, fiind invitati sa cantam in concerte si festivaluri alaturi de mai toate trupele in voga din aceea vreme, ex. Celelalte Cuvinte, Pasarea Colibri, Voltaj (in perioada Metal), Cargo, Tectonic si multe altele. Mentionam ca am fost prima trupa de Crossover din Romania, ceea ce e o mare onoare si mandrie pentru noi!
 
Dupa o pauza destul de lunga am decis sa ne reluam activitatea in 1996. Nu am vrut sa cantam live pana in momentul in care nu avem un material nou, stiind ca cei care ne asculta nu vor doar sa ne vada live, ci vor sa asculte si cateva piese noi. 
 
Aceste doua piese sunt inregistrate in 2007 in studioul nostru din Resita si sunt complet diferite ca si abordare. La "Capetele S.T.R.I.G.A." am avut ca invitat un vechi prieten, rapperul Al Dracu', cu care am colaborat in concerte intreg anul anul 1997, fiind fara indoiala prima colaborare live a unei trupe romanesti de Metal cu un MC. Acest concept se pare ca a prins la public, in ziua de azi existand nenumarate trupele care duc mai departe acest concept.


Stil: crossover

Componenta
Alecu Lorincz - voce
Flavius Ciprian Suciu - chitara/voce
Toni Djimarescu - chitara/voce
Lucian Adam - bas/voce
Catalin Gavrila - tobe/voce
SCREAMING HEADS
www.screamingheads.ro
www.myspace.com/screamingheadsband