Mareridt (Myrkur), un album apreciat in presa metal internationala

de Andreea Gherfi

Mareridt (Myrkur), un album apreciat in presa metal internationala


Amalie Bruun a pus bazele proiectului myrkur in 2014, iar publicul genului black metal nu a ezitat sa-si exprime nemultumirea fata de artista-fotomodel care nu-si avea locul printre trupele intunecate ale genului.

Dupa lansarea primului album de studio, "M" (2015), Amalie si-a pastrat profesionalismul si a dovedit ca valentele sale muzicale sunt unice, iar prestatiile live cu adevarat impresionante. In plus, "M" a fost produs de catre Kristoffer Rygg (Ulver), avandu-i pe Teloch (Mayhem, Nidingr) la chitara si Oyvind Myrvoll la tobe (Dodheimsgard, Nidingr), nume extrem de grele pentru fanii metalului extrem.

Noul album Myrkur, "Mareridt", urmeaza sa fie lansat in data de 15 septembrie via Relapse Records. Materialul a ajuns deja la urechile celor din presa de specialitate, iar cuvintele de lauda au inceput sa si apara. Metal Hammer a publicat o recenzie in care sunt dezvaluite cateva dintre surprizele acestui material mult asteptat, numindu-l unul dintre cele mai bune albume metal ale anului 2017.

"Mareridt este un album ce iti solicita atentia. La putin timp dupa ce The Satanist a prezentat o viziune extrema gata sa intre in constiinta mai larga a metalului. Amalie a creat un portal care o lume sfasiata de lumina si intuneric, iar ceea ce a ramas ar putea fi cel mai desavarsit album metal din 2017 si unul dintre cele mai bune din ultima perioada de timp." Metal Hammer

Cronica completa poate fi citita aici.

"Mareridt" Tracklist:

1. Mareridt

2. Maneblat

3. The Serpent

4. Crown

5. Elleskudt

6. De Tre Piker

7. Funeral (feat. Chelsea Wolfe)

8. Ulvinde

9. Gladiatrix

10. Kaetteren

11. Bornehjem

Poze Poze pentru articole - myrkur / Mareridt

Myrkur va concerta pe 5 decembrie in clubul Quantic din Bucuresti alaturi de Solstafir, in cadrul unui show special ce poarta marca METALHEAD. Fanii care au cumparat abonamente de pe iabilet.ro la METALHEAD Meeting, pot folosi codul unic de sub QR code-ul de pe bilet pentru a se bucura de un discount de 5% la acest eveniment ! Codul poate fi folosit o singiura data.

Cei ce nu vor sa rateze acest concert special gasesc biletele in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

- EARLYBIRD: 59 Lei Acces General, 85 Lei Golden Circle, in fata scenei - primele 200 de bilete

- PRESALE : 69 Lei Acces General, 99 Lei Golden Circle, in fata scenei - pana pe 5 decembrie

- LA INTRARE: 80 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle, in fata scenei - in limita biletelor disponibile

Sunt in vanzare doar 300 de bilete Golden Circle si 500 Acces General. Zona Golden Circle este delimitata iar accesul in ea se face doar pe baza de bratara (pe care o primiti la intrare)



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter



Zi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook