Myrkur a vorbit despre hobby-urile ei si despre artistii pop cu care ar vrea sa colaboreze

de Cristi Nedelcu

Myrkur a vorbit despre hobby-urile ei si despre artistii pop cu care ar vrea sa colaboreze


myrkur a stat de vorba cu cei de la Metal Injection, fiind provocata sa raspuna la 10 intrebari care aveau mai mult sau mai putin legatura cu muzica.

Artista a vorbit despre primul contact cu un instrument, despre concertele favorite la care a asistant dar si despre artistii pop cu care ar vrea sa colaboreze.

Amelie le-a nominalizat pe Lana Del Ray ca fiind un artist alaturi de care ar vrea sa compuna muzica dar si pe Rihanna, 'for the fun of it'.

Mai jos aveti interviul in intregime

Nu uitati ca ne intalnim cu Myrkur pe data de 5 Decembrie in Quantic din Bucuresti. Pe scena vor urca si Solstafir.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook