Pentru a accesa aceasta sectiune trebuie sa ai cont si sa fii logat!

Concert Motorhead si Megadeth la OST Fest 2012


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Motorhead Motorhead Motorhead Motorhead
Adauga si tu o poza

17 Iunie 2012
Bucuresti - Romexpo
Pret: 90-800 Ron

Daca in urma cu cateva luni anuntam Festivalul OST Fest editia 2012 la Zone Arena, iata ca dupa o promotie de 3 zile si patru trupe legendare anuntate, numarul mare de bilete si abonamente vandute au convins organizatorii sa schimbe structura si locatia festivalului.

Noua locatie ce va gazdui Festivalul OST Fest este Romexpo Bucuresti!

Trupele participante sunt:

Motorhead
Megadeth
WASP
Lake Of Tears

Tiarra (RO)
Metrock (RO)
Voodoo
Code Red
Khors
Shifting Sands


Odata cu schimbarea locatiei de desfasurare se schimba si intreg programul festivalului: startul distractiei se va da vineri 15 iunie ora 14.00, iar pana luni 18 iunie ora 04.00, cei ce vor sa isi testeze rezistenta la distractie vor avea 62 ore neintrerupte de competitie.

Pentru cei mai putin rezistenti, care vor dori sa doarma cateva ore, organizatorii vor pune la dispozitie un spatiu special amenajat  pentru camping!

Pentru cei ce doresc sa achizitioneze bilete pentru una sau mai multe zile ale Festivalului OST Fest, preturile biletelor si abonamentelor se regasesc mai jos:

Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt urmatoarele:

-    500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
-    350 lei Fire Circle
-    265 lei Tribuna
-    120 lei Golden Circle
-     90 lei Gazon


Pretul ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile  de festival sunt urmatoarele:

-    800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
-    525 lei Fire Circle
-    400 lei Tribuna
-    200 lei Golden Circle
-    150 lei Gazon


Toate biletele si abonamentele achizitionate inainte de schimbarea locatiei de desfasurare a festivalului raman valabile!

Mai multe detalii despre festivalul OST Fest, precum si despre trupele care vor canta in toate cele trei zile de festival puteti gasi accesand: www.ostfest.ro.

Pentru toti cei ce isi doresc sa-i asculte live pe cei de la Mötley Crüe, Motorhead, Dimmu Borgir, Megadeth si nu numai, biletele la OST Fest cat si abonamentele valabile pentru toate cele trei zile pot fi cumparate din urmatoarele locatii:

Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro sau MYTICKET.RO.

 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook