Pentru a accesa aceasta sectiune trebuie sa ai cont si sa fii logat!

Poze de la Romanian Thrash Metal Fest la Club Fabrica


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Romanian Thrash Metal Fest Romanian Thrash Metal Fest Romanian Thrash Metal Fest Romanian Thrash Metal Fest
Adauga si tu o poza

13 Octombrie 2012
Bucuresti - Fabrica
Pret: 30-35 Lei

14.10.2012

Poze de la Romanian Thrash Metal Fest la Club Fabrica

Poze de la prima editie Romanian Thrash Metal Fest, desfasurat in Club Fabrica din Bucuresti, pot fi gasite pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos.

Poze Romanian Thrash Metal Fest la Club Fabrica

Foto Credits: Alin Pildner

 

 

Poze Poze Romanian Thrash Metal Fest la Club Fabrica - Romanian Thrash Metal Fest


 

09.10.2012

Alvaro Lillo (Watain) revine la Bucuresti la Romanian Thrash Metal Fest!

Alvaro Lillo – basistul legendarei trupe de black metal Watain, revine in Romania exclusiv pentru Romanian Thrash Metal Fest, alaturi de brazilienii de la Krow!

Provenind din infamul Triangulo Satanico Mineiro – un veritabil laborator al metalului extrem din insorita Brazilie si care isi aroga meritul de a fi fost mediul in care a germinat una dintre cele mai importante trupe ale metalului  mondial si anume Sepultura, trupa de thrash/death Krow promite o mostra de metal turbat in faza acuta, avandu-l  ca invitat special pe faimosul blacker de origine chiliana, Alvaro Lillo.

Dupa ce in 2010 publicul roman a avut ocazia sa-l vada la treaba pe maniacul chilian in compania tovarasilor sai de rele, suedezii de la Watain, prestand un show extrem din absolut toate punctele de vedere la care te-ai putea gandi , Alvaro se  intoarce atat la modul cel mai concret posibil, adica in carne si oase, cat si in acela simbolic, de a rezprezenta pe scena alaturi de compania perfecta pentru asa ceva genul seminal care a facut posibil tot ceea ce astazi cunoastem ca metal extrem: Thrash Metalul!
 

Bilete Romanian Thrash Metal Fest in Club Fabrica


Prin intermediul colegului nostru Coro, care se ocupa si de turneul european al brazilienilor, Alvaro transmite publicului roman un mesaj emotionant:

“Sunt super incantat si curios sa vad cum e din nou in Romania, dupa toate povestile sangeroase si fazele demente care mi s-au intamplat data trecuta. Nu aveti decat o solutie, sa veniti la eveniment ca sa vedeti la treaba cea mai valabila trupa braziliana din noua generatie, Krow… No olviden llevar sus armas, drogas y prostitutas !!! Dont forget to bring drugs, weapons and prostitutes”

Cu mentiunile ca jucariile vor ramane la intrare iar “doamnele” daca n-au bilet nu intra, Romanian Thrash Metal Club va asteapta sambata, 13 octombrie, incepand cu orele 10:00 dimineata in incinta Club Fabrica din str. 11 Iunie pentru tRock si mai pe inserat, bunaoara orele 18:00, la un moshpit cinstit in cadrul Romanian Thrash Metal Fest!

Pretul biletelor pentru Romanian Thrash Metal Fest fiind de 30 de lei pentru biletele achizitionate in avans, respectiv 35 de lei pentru biletele achizitionate direct in seara concertului, la intrare. Biletele vor fi disponibile din data de 13 septembrie 2012, la Fabrica Club (str. 11 Iunie nr.50), Private Hell Club (Calea Grivitei 93), Bestial Records – Filiala Bucuresti (tel. 0722814991 – livrare directa oriunde in Bucuresti), Magazinul Rockshop (Calea Victoriei – pasajul englez) si online pe www.rtmc.ro si www.metalhead.ro

Membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit la acest eveniment!

Romanian Thrash Metal Fest este un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, cu sprijinul Axa Valaha si promovat de Club Fabrica.

tRock este un concept original Romanian Thrash Metal Club, organizat in parteneriat cu Asociatia Culturala Manifest si Beauty of Pain si promovat de Club Fabrica.

02.10.2012

tRock la Bucuresti: Aniversare 1 an

Sambata, 13 octombrie: tRock  - Editia a 4a - Aniversarea de 1 an si Romanian Thrash Metal Fest @Club Fabrica , Bucuresti, str. 11 Iunie.
 
Pentru editia aniversara de 1 an, ajuns deja la al 4lea capitol, dupa ce a poposit in capitalele provinciilor istorice romane Cluj si Iasi, tRock - targul de metal si domenii asociate estetic acestuia, continua seria de promovare a principalelor activitati care fac din metal si metalist doua elemente componente importante ale societatii moderne
 
Imaginat ca un punct de centralizare si promovare atat a produselor lansate si distribuite prin casele de discuri si distro-urile autohtone, cat si a liberului schimb de LP / MC / CD / DVD promovat de ascultatorii si colectionarii acestui gen de muzica, accesorii noi si second-hand, editia aniversara de un an a targului va avea loc in incinta Club Fabrica din strada 11 Iunie in deschiderea Romanian Thrash Metal Fest, dar si in timpul acestuia.

Pornit de la mai vechiul concept de tape-trade si bazat pe joc de cuvinte in al carui centru se afla cuvantul "troc", cuvant care desemneaza comertul bazat pe schimb liber de produse, tRock se vrea a veni in primul rand in sprijinul celui mai important element al unei astfel de scene, si anume publicul platitor si colectionar, motiv pentru care orice doritor de schimb de produse originale este nu numai binevenit ba chiar invitat sa isi prezinte si sa isi negocieze propriile oferte.

Bilete Romanian Thrash Metal Fest in Club Fabrica


 
Date fiind reactiile entuziaste atat din partea celor mai multe dintre labelurile autohtone de-a lungul celor 3 editii anterioare, dar si a altor parteneri care au o legatura mai mult sau mai putin tangentiala cu conceptual si estetica rock si metal, editia aniversara a tRock-ului promite a fi o intalnire placuta si deschisa, care ii poate pune alaturi pe cei care creeaza, administreaza, scriu, citesc, publica, vand, cumpara, schimba rock, in orice fel de format, in orice situatie, in orice fel de context. De aceea tRock este muzica rock si metal, dar si literatura, creatii hand-made, actiuni de promovare al muzicii si esteticii asociate, dar si de interactiune cu alte genuri si creatii muzicale.
 
Colectionarii particulari si independenti sunt incurajati sa participe, alaturi de casele de discuri si distribuitorii oficiali la actiunea de tRock, atat la capitolul de vanzari, cat si pentru a dona sau schimba diverse piese din colectii particulare . Aceasta atitudine este incurajata si apreciata, chiar daca timpul nu va permite prezenta la targ. In acest sens, toate produsele din colectii particulare ai caror posesori nu au putut fi prezenti vor fi expuse la standul oficial al asociatiei Romanian Thrash Metal Club.
 
Participarea la tRock - targul de merchandise si domenii asociate estetic fenomenelor rock si metal, este gratuita, atat pentru expozanti cat si pentru vizitatori.
 
Pana in acest moment, participantii la tRock sunt:
 
Beauty of Pain
Bestial Rec.
Sun and Moon
R&M Media
Digital Records
Editura Herg Benett
Darmoth Distro
Romanian Thrash Metal Club
Hatework si Asociatia Culturala Manifest
Taine Records
Axa Valaha
Peruk Nenorocitu - colectie particulara
Bony - colectie particulara
Leonad Ancuta - scriitor

 
Lista ramanand deschisa. Oricine doreste sa participe in calitate de expozant este invitat sa-si exprime intentia printr-un mail la contact(at)rtmc(dot)ro.
 
Dublul eveniment, tRock si Romanian Thrash Metal Fest se vadesfasura sambata, 13 octombrie 2012, in Bucuresti, incepand cu ora 10:00 AM, urmand  sa se intinda pe parcursul a aproape 24 de ore. Pretul biletelor pentru Romanian Thrash Metal Fest fiind de 30 de lei pentru biletele achizitionate in avans, respectiv 35 de lei pentru biletele achizitionate direct in seara concertului, la intrare. Biletele vor fi disponibile din data de 13 septembrie 2012, la Fabrica Club (str. 11 Iunie nr.50), Private Hell Club (Calea Grivitei 93), Bestial Records – Filiala Bucuresti (tel. 0722814991 – livrare directa oriunde in Bucuresti), Magazinul Rockshop (Calea Victoriei - pasajul englez) si online pe www.rtmc.ro si www.metalhead.ro
 
Membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit la acest eveniment!
 
Romanian Thrash Metal Fest este un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, cu sprijinul Axa Valaha si promovat de Club Fabrica.
 
tRock este un concept original Romanian Thrash Metal Club, organizat in parteneriat cu Asociatia Culturala Manifest si Beauty of Pain si promovat de Club Fabrica.

28.09.2012

Onslaught vin la Bucuresti fara chitaristul Andy Rosser-Davies

Chitaristul Andy Rosser-Davies nu va lua parte la turneul european Onslaught ce a debutat ieri in Eindhoven, Olanda. El este inlocuit temporar de Allen Leigh Chambers, fost membru Collapse.

Andy: 'Cu mare regret anunt ca nu pot lua parte la turneu din pricina unor circumstante personale ce nu au putut fi evitate. Le urez colegilor mei mult succes si sunt sigur ca turneul va fi demential.'

Onslaught vor prezenta integral albumul The Force, lansat in 1986.

Bilete Romanian Thrash Metal Fest in Club FabricaFormatia britanica este cap de afis la prima editie Romanian Thrash Metal Fest, eveniment ce are loc pe 13 octombrie la Club Fabrica din Bucuresti.

Romanian Thrash Metal Fest este primul eveniment de acest gen din Romania dedicat exclusiv Thrash Metal-ului si derivatelor stilistice directe ale acestuia si care conform programului de mai jos afiseaza un line-up de noua trupe reprezentand sapte tari si doua continente .

Deasemenea, in cadrul Romanian Thrash Metal Fest publicul roman are ocazia de a vedea live legendara trupa de Thrash Metal britanica , ONSLAUGHT, care pentru prima data in cariera prezinta integral si in ordinea originala albumul istoric, The Force – 1986, cu ocazia turneului The Full Force Tour – 2012, turneu care ajunge si in Balcani avandu-i ca suport logistic pe bulgarii de la Eufobia.

Ordinea si programul trupelor:

18.00-18.25 Eufobia
18.40-19.05 Sanctrum
19.20-19.50 Nadimac
20.05- 20.45 Violentor
21.00-21.50 Taine
22.05-22.45 Krow
23.00-23.40 Infest
00.00-01.00 ONSLAUGHT
01.15-01.45 Spinecrusher


Pretul biletelor pentru Romanian Thrash Metal Fest este de 30 de lei pentru biletele achizitionate in avans, respectiv 35 de lei pentru biletele achizitionate direct in seara concertului, la intrare. Biletele sunt disponibile in acest moment la Club Fabrica (str. 11 Iunie nr.50), Private Hell Club (Calea Grivitei 93), Bestial Records – Filiala Bucuresti (tel. 0722814991 – livrare directa oriunde in Bucuresti) si online prin intermediul www.metalhead.ro , www.rtmc.ro si de pe pagina oficiala de Facebook a organizatorului www.facebook.com/RomanianThrashMetalClub.

Membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit la acest eveniment!

Romanian Thrash Metal Fest este un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, cu sprijinul Axa Valaha si promovat de Club Fabrica.

tRock este un concept original Romanian Thrash Metal Club, organizat in parteneriat cu Asociatia Culturala Manifest si Beauty of Pain si promovat de Club Fabrica.

27.09.2012

Romanian Thrash Metal Fest: Program plus detalii despre bilete

Sambata 13 octombrie, avand ca gazda Club Fabrica din Bucuresti, incepand cu ora 10:00 se vor desfasura tRock – Editia a 4a – targul de merchandise si domenii asociate estetic fenomenelor rock si metal , respectiv Romanian Thrash Metal Fest, incepand cu ora 18:00.

Romanian Thrash Metal Fest este primul eveniment de acest gen din Romania dedicat exclusiv Thrash Metal-ului si derivatelor stilistice directe ale acestuia si care conform programului de mai jos afiseaza un line-up de noua trupe reprezentand sapte tari si doua continente .

Deasemenea, in cadrul Romanian Thrash Metal Fest publicul roman are ocazia de a vedea live legendara trupa de Thrash Metal britanica , ONSLAUGHT, care pentru prima data in cariera prezinta integral si in ordinea originala albumul istoric, The Force – 1986, cu ocazia turneului The Full Force Tour – 2012, turneu care ajunge si in Balcani avandu-i ca suport logistic pe bulgarii de la Eufobia.

Ordinea si programul trupelor:

18.00-18.25 Eufobia
18.40-19.05 Sanctrum
19.20-19.50 Nadimac
20.05- 20.45 Violentor
21.00-21.50 Taine
22.05-22.45 Krow
23.00-23.40 Infest
00.00-01.00 ONSLAUGHT
01.15-01.45 Spinecrusher


Pretul biletelor pentru Romanian Thrash Metal Fest este de 30 de lei pentru biletele achizitionate in avans, respectiv 35 de lei pentru biletele achizitionate direct in seara concertului, la intrare. Biletele sunt disponibile in acest moment la Club Fabrica (str. 11 Iunie nr.50), Private Hell Club (Calea Grivitei 93), Bestial Records – Filiala Bucuresti (tel. 0722814991 – livrare directa oriunde in Bucuresti) si online prin intermediul www.metalhead.ro , www.rtmc.ro si de pe pagina oficiala de Facebook a organizatorului www.facebook.com/RomanianThrashMetalClub.

Membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit la acest eveniment!

Romanian Thrash Metal Fest este un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, cu sprijinul Axa Valaha si promovat de Club Fabrica.

tRock este un concept original Romanian Thrash Metal Club, organizat in parteneriat cu Asociatia Culturala Manifest si Beauty of Pain si promovat de Club Fabrica.

27.09.2012

Castiga doua invitatii la Romanian Thrash Metal Fest! Pe Facebook!

METALHEAD si RTMC iti ofera doua invitatii la Romanian Thrash Metal Fest, eveniment ce va avea loc pe 13 octombrie la Club Fabrica din Bucuresti.

Tot ce trebuie sa faci ca sa te inscrii la concurs e sa dai share pe Facebook la afisul evenimentului. Concursul se incheie pe 10 octombrie. Mult succes!

ROMANIAN THRASH METAL FEST are loc pe 13 octombrie 2012, in Bucuresti la Club Fabrica (str. 11 Iunie nr. 50).

Bilete Romanian Thrash Metal Fest in Club FabricaOrice festival important are un cap de afis serios, astfel ca pentru editia de debut a Romanian Thrash Metal Fest, organizatorii anunta headlinerul din 2012, legendara trupa thrash metal britanica ONSLAUGHT. Pentru prima data in cariera trupa va prezinta live legendarul album The Force editat in 1986, in cadrul miniturneului The Full Force Tour 2012 ce va include Sofia si Istambul alaturi de Bucuresti.

Trupa din Bristol, activa inca din 1983, puternic influentata de sound-ul raw punk de la Discharge sau The Exploited, devine in 1986, prin cooptarea carismaticului vocalist Sy Keeler, una dintre cele mai importante titulaturi ale scenei metal britanice, stilul ei metalic inconfundabil, in egala masura brutal, intunecat si feroce devenind emblematic pentru scena thrash metal europeana. In 2012, dupa aproape 30 de ani de activitate, cincisprezece materiale oficiale lansate, din care cinci albume full-lengh si concerte in toata lumea, Onslaught revine la Bucuresti ca headliner al singurului eveniment dedicat genului pe care trupa il reprezinta de aproape trei decenii.

In acest moment, pentru editia din acest an a Romanian Thrash Metal Fest sunt confirmate noua trupe din sapte tari si de pe doua continente, line-up-ul final al editiei din 2012 fiind:

ONSLAUGHT (Marea Britanie – thrash metal)
INFEST (Serbia – death thrash metal)
KROW (Brazilia – death thrash metal)
TAINE (Romania – techno thrash metal)
VIOLENTOR (Italia – old school thrash metal)
NADIMAC (Serbia - crossover thrash metal)
SANCTRUM (Suedia – death metal)
SPINECRUSHER (Romania – thrash death metal)
EUFOBIA (Bulgaria – death metal)

Romanian Thrash Metal Fest si tRock se vor desfasura sambata, 13 octombrie 2012, in Bucuresti, incepand cu ora 10:00 AM, urmand ca evenimentul sa se intinda pe parcursul a aproape 24 de ore. Pretul biletelor pentru Romanian Thrash Metal Fest fiind de 30 de lei pentru biletele achizitionate in avans, respectiv 35 de lei pentru biletele achizitionate direct in seara concertului, la intrare. Biletele vor fi disponibile din data de 13 septembrie 2012, la Fabrica Club (str. 11 Iunie nr.50), Private Hell Club (Calea Grivitei 93), Bestial Records – Filiala Bucuresti (tel. 0722814991 – livrare directa oriunde in Bucuresti) si online pe www.rtmc.ro si www.metalhead.ro

Membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit la acest eveniment! Participarea la tRock - targul de merchandise si domenii asociate estetic fenomenelor rock si metal, este gratuita, atat pentru expozanti cat si pentru vizitatori.

Romanian Thrash Metal Fest
este un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, cu sprijinul Axa Valaha si promovat de Club Fabrica.

tRock este un concept original Romanian Thrash Metal Club, organizat in parteneriat cu Asociatia Culturala Manifest si Beauty of Pain si promovat de Club Fabrica.
 

26.09.2012

Bilete la concertul Onslaught la Romanian Thrash Metal Fest

Incepand de astazi, gasiti pe METALHEAD bilete la cel mai tare festival de thrash metal al anului: Romanian Thrash Metal Fest din data de 13 octombrie din Club Fabrica.

Cumparati bilete in format electronic platind cu cardul sau cu Paypal, la doar 30 de lei, pe METALHEAD, aici:

Bilete Romanian Thrash Metal Fest in Club Fabrica

Romanian Thrash Metal Fest va avea loc pe 13 octombrie 2012 de la ora 18:00 in clubul bucurestean Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50). De asemenea, de la ora 10:00 dimineata va avea loc tRock Market.

Line-up:

- Onslaught (Marea Britanie – thrash metal)
- Infest (Serbia – death thrash metal)
- Krow (Brazilia – death thrash metal)
- Taine (Romania – technical thrash metal)
- Violentor (Italia – old school thrash metal)
- Nadimac (Serbia - crossover thrash metal)
- Sanctrum (Suedia – death metal)
- Spinecrusher (Romania – thrash death metal)
- Eufobia (Bulgaria – death metal)

14.09.2012

Poze de la Romanian Thrash Metal Fest la Club Fabrica

ROMANIAN THRASH METAL FEST are loc pe 13 octombrie 2012, in Bucuresti la Club Fabrica (str. 11 Iunie nr. 50).

Orice festival important are un cap de afis serios, astfel ca pentru editia de debut a Romanian Thrash Metal Fest, organizatorii anunta headlinerul din 2012, legendara trupa thrash metal britanica ONSLAUGHT. Pentru prima data in cariera trupa va prezinta live legendarul album The Force editat in 1986, in cadrul miniturneului The Full Force Tour 2012 ce va include Sofia si Istambul alaturi de Bucuresti.

Trupa din Bristol, activa inca din 1983, puternic influentata de sound-ul raw punk de la Discharge sau The Exploited, devine in 1986, prin cooptarea carismaticului vocalist Sy Keeler, una dintre cele mai importante titulaturi ale scenei metal britanice, stilul ei metalic inconfundabil, in egala masura brutal, intunecat si feroce devenind emblematic pentru scena thrash metal europeana. In 2012, dupa aproape 30 de ani de activitate, cincisprezece materiale oficiale lansate, din care cinci albume full-lengh si concerte in toata lumea, Onslaught revine la Bucuresti ca headliner al singurului eveniment dedicat genului pe care trupa il reprezinta de aproape trei decenii.
Onslaught WebsiteUltimele doua trupe confirmate pentru editia din acest an a Romanian Thrash Metal Fest sunt SPINECRUSHER - tanara trupa thrash death metal bucuresteana, care a concertat intens in ultimul an, in Romania, dar si in Bulgaria, se va prezenta in premiera cu un alt solist vocal  si EUFOBIA - trupa bulgara nu este o titulatura necunoscuta ascultatorilor romani, ei concertand de foarte multe ori in Romania, de-a lungul ultimului deceniu, stilul lor melodic afirmandu-i ca una dintre cele mai serioase trupe din tara vecina, care va asigura partida de inchidere a festivalului.

In acest moment, pentru editia din acest an a Romanian Thrash Metal Fest sunt confirmate noua trupe din sapte tari si de pe doua continente, line-up-ul final al editiei din 2012 fiind:

ONSLAUGHT (Marea Britanie – thrash metal)
INFEST (Serbia – death thrash metal)
KROW (Brazilia – death thrash metal)
TAINE (Romania – techno thrash metal)
VIOLENTOR (Italia – old school thrash metal)
NADIMAC (Serbia - crossover thrash metal)
SANCTRUM (Suedia – death metal)
SPINECRUSHER (Romania – thrash death metal)
EUFOBIA (Bulgaria – death metal)


Romanian Thrash Metal Fest si tRock se vor desfasura sambata, 13 octombrie 2012, in Bucuresti, incepand cu ora 10:00 AM, urmand ca evenimentul sa se intinda pe parcursul a aproape 24 de ore. Pretul biletelor pentru Romanian Thrash Metal Fest fiind de 30 de lei pentru biletele achizitionate in avans, respectiv 35 de lei pentru biletele achizitionate direct in seara concertului, la intrare. Biletele vor fi disponibile din data de 13 septembrie 2012, la Fabrica Club (str. 11 Iunie nr.50), Private Hell Club (Calea Grivitei 93), Bestial Records – Filiala Bucuresti (tel. 0722814991 – livrare directa oriunde in Bucuresti) si online pe www.rtmc.ro si www.metalhead.ro

Membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit la acest eveniment! Participarea la tRock - targul de merchandise si domenii asociate estetic fenomenelor rock si metal, este gratuita, atat pentru expozanti cat si pentru vizitatori.

Romanian Thrash Metal Fest este un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, cu sprijinul Axa Valaha si promovat de Club Fabrica.

tRock este un concept original Romanian Thrash Metal Club, organizat in parteneriat cu Asociatia Culturala Manifest si Beauty of Pain si promovat de Club Fabrica.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook