Pentru a accesa aceasta sectiune trebuie sa ai cont si sa fii logat!

SHINE, editia 1 | ALTERNOSFERA, COMA, ARGATU, CHIMIE si I'm The Trip pe 21 noiembrie la Arenele Romane

Poze de la concert (click pentru a le mări)

POZE Shine Festival, prima editia POZE Shine Festival, prima editia POZE Shine Festival, prima editia POZE Shine Festival, prima editia
Adauga si tu o poza
SHINE, editia 1 | ALTERNOSFERA, COMA, ARGATU, CHIMIE si I'm The Trip pe 21 noiembrie la Arenele Romane

21 Noiembrie 2014
Bucuresti - Arenele Romae
Pret: 30

24.11.2014

POZE SHINE FESTIVAL, prima editie

 


O galerie foto realizata cu prilejul primei editii a SHINE Festival, eveniment ce a reunit, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, trupe si artitsi autohtoni de renume, precum ALTERNOSFERA, COMA, ARGATU, BASS TURBAT sau CHIMIE, poate fi urmarita accesand linkul de mai jos. Enjoy!

 

Galerie foto SHINE FESTIVAL - prima editie 

 

Foto: Florin MatincaPoze SHINE, editia 1 | ALTERNOSFERA, COMA, ARGATU, CHIMIE si I'm The Trip pe 21 noiembrie la Arenele Romane (User Foto) - POZE Shine Festival, prima editia

 


 
18.11.2014

Shine | 21 nov. Arenele Romane | Program si detalii de acces

Vineri, pe 21 noiembrie la Arenele Romane, BestMusic prezinta prima editie a festivalului Shine cu un lineup compus din 8 artisti pe stiluri diferite, de la rock alternativ la hip hop la DJ. Evenimentul va incepe la ora 19:00 si se termina la in zori, adica nu mai putin de 9 ore de muzica pentru toate gusturile. Showul are loc in cort incalzit asa ca nu va faceti probleme de ploaie sau vreme urata.

Bilete in presale costa 35 de lei Acces General si 45 de lei Golden Circle iar vineri la intrare biletele vor costa 40 de lei respectiv 50 de lei Golden Circle, in limita locurilor disponibile. Dupa ora 00:00, intrarea este 20 de lei, indiferent de pozitia in sala.

Biletele pot fi gasite pe www.iabilet.ro iar bilete fizice gasiti in reteaua iaBilet (Magazinele Muzica, UMAN, Senia si Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea) precum si pe www.eventim.ro si www.myticket.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Carturesti, Magazinul Muzica, Carturesti, Mag. Vodafone, Domo si Orange, Germanos, Sala Palatului etc..) dar si in ziua concertului la intrare in limita spatiului disponibil.

Accesul se face incepand cu ora 18:00 si evident, puteti veni la orice ora doriti.

Programul evenimentului este urmatorul:

18:00 - 19:00 - Open Doors & Warmup
19:00 - 19:30 - Warmup Argatu
19:30 - 20:00 - I'm The Trip
20:15 - 20:45 - UptoEleven
21:00 - 22:00 - COMA
22:15 - 23:45 - Alternosfera
23:45 - 00:30 - CHIMIE
00:45 - 1:30 - ARGATU
1:45 - 2:30- BASS TURBAT
02:45 - 04:00 - Resse

http://www.metalhead.ro/hartashine.jpg

REGULI DE ACCES

In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la concert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:

• sticle, conserve,
• mancare sau bauturi de orice fel,
• artificii, arme, obiecte periculoase,

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata concertului.

Puteti veni cu umbrele dar va rugam sa le lasati la garderoba si sa nu intrati cu ele in cort !

Asa cum v-am obisnuit, paza va fi asigurata de bunii prieteni de la Blackhawk Security, care se vor ocupa de siguranta si protectia participantilor asa cum doar ei stiu sa o faca: cu amablitate, caldura, prietenie, dar si cu un profesionalism ireprosabil! Drept urmare, accesul cu lanturi, bratari, etc este permis.

Accesul in spatiul concertului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Parasirea perimetrului concertului, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi bratari la intrare. Mentionam ca spectatorii din Golden Circle vor avea acces si in zona de Acces General a concertului.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.

Tot ca o traditie, accesul copiilor sub 10 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid.


CATERING

In cadrul concertului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care se pot cumpara de la cele doua case. Un jeton va avea pretul de 6 lei, atat cat va fi si pretul unei beri! Veti gasi la vanzare sandwichuri, whiskey, apa, suc, bere blonda, bere fara alcool, votca, long drinks, energizant, cafea si multe altele.

INFORMATII BILETE

Biletele pot fi gasite pe www.iabilet.ro iar bilete fizice gasiti in reteaua iaBilet (Magazinele Muzica, UMAN, Senia si Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea) precum si pe www.eventim.ro si www.myticket.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Carturesti, Magazinul Muzica, Carturesti, Mag. Vodafone, Domo si Orange, Germanos, Sala Palatului etc..) dar si in ziua concertului la intrare in limita spatiului disponibil.


Recomandat de Rock FM
Sustinut de Blackhawk Security
Organizat de BestMusic

14.11.2014

Alternosfera, pentru a treia oara in concert la Arenele Romane

 


Vineri, 21 noiembrie 2014, fanii Alternosfera sunt invitati la o noua intalnire cu “cea mai buna trupa de rock a anului 2013”. Concertul va avea loc la Arenele Romane (cort incalzit), in cadrul editiei-pilot a Festivalului SHINE, organizat de catre BestMusic Live Concerts.

 

Alaturi de Alternosfera, pe scena vor urca Coma, Bass Turbat, Argatu, Chimie, I'm The Trip, Up To Eleven.

 

Conform organizatorilor evenimentului, "Shine" introduce un concept nou de festival: show-urile vor fi impartite in prestatii cu live band si artisti de muzica electronica / hip hop; pana la ora 23:00 vor sustine concerte Alternosfera, Coma, Up To Eleven, I'm The Trip, urmand ca dupa aceasta ora sa intre pe scena Chimie, Bass Turbat, Argatu, pana dimineata in zori.

Sub egida "Come and Shine", BestMusic isi ia angajamentul ferm sa organizeze anual o editie in care sa aduca pe scena o serie de artisti care au marcat industria muzicala atat locala cat si internationala.


Editia din 2014, cea pilot, va avea o singura zi dar editia din 2015 se va intinde pe durata a trei zile.

Pentru evenimentul de anul acesta, biletele se pot achizitiona online, de pe www.iabilet.ro (plata prin card, paypal, Vodafone, ramburs) si de pe www.eventim.ro, dar si din retelele iaBilet, MyTicket si Eventim (Magazinul Muzica, Vodafone, Diverta, Orange, Domo, Germanos, Senia, Perfect Tour, Uman, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului). Pretul unui bilet este de 35 de lei Acces General respectiv 45 de lei Golden Circle iar in ziua concertului 40 respectiv 50 de lei.


Facebook Event: www.facebook.com/events/1496694507246900/06.11.2014

Noi confirmari la editia I a festivalului SHINE de la Arenele Romane

Up To Eleven si Bass Turbat sunt noile confirmari la editia I a festivalului SHINE care va avea loc vineri 21 noiembrie de la ora 18:00 la Arenele Romane din Bucuresti.

Trupele se alatura lineup-ului format pana acum din Alternosfera, Coma, Argatu, Chimie si I'm The Trip, inca un nume urmand a fi anuntat cat de curand pe afis. Shine se doreste un fusion intre muzica live, hip hop si muzica electronica asa ca evenimentul se va intinde de la ora 18:00 pana la ora 5 dimineata, prima parte fiind dedicata trupelor de rock alternativ apoi dupa ora 23:30 urmand artistii de hip hop si muzica electronica pana in zori. Vom reveni cu programul complet cat de curand.

Biletele earlybird limitate la 200 de bucati din fiecare categorie la preturi speciale de 30 de lei Acces General si 40 de lei Golden Circle, pot fi gasite online pe www.iabilet.ro (plata prin card, paypal, Vodafone, ramburs) si pe www.eventim.ro si in retelele iaBilet, Eventim si M yTicket (Mag. Muzica, Diverta, Vodafone, Orange, Domo, Germanos, Senia, Perfect Tour, Uman, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului).

iaBilet: http://bit.ly/1pp9xRl
Eventim: http://bit.ly/1y7IQzF
MyTicket: http://bit.ly/1tfFSVi


Va anuntam ca din fiecare categorie mai sunt disponibile in jur de 30 de bilete earlybird asa ca grabiti-va sa puneti mana pe bilete ieftine.
 

Dupa epuizarea acestora, biletele vor costa 35 de lei AG respectiv 45 de lei Golden Circle iar in ziua concertului 40 respectiv 50 de lei.

Numarul de bilete este limitat la 1800 de bucati din care doar 300 de bucati Golden Circle in fata scenei.

Sub egida "Come and Shine", BestMusic isi ia angajamentul ferm sa organizeze anual o editie in care sa aduca pe scena o serie de artisti care au marcat industria muzicala atat locala cat si internationala.

Editia din 2014, cea pilot, va avea o singura zi dar in 2015 deja se pregateste un eveniment de 3 zile, open air, pentru care au fost semnate cateva nume internationale serioase pentru datele de 6-7 iunie 2015.

acebook Event: www.facebook.com/events/1496694507246900/

SHINE este un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM si Deezer.

04.11.2014

COMA si I'm The Trip canta cu Alternosfera pe 21 noiembrie la festivalul Shine

COMA si I'm The Trip completeaza afisul editiei intai a festivalului SHINE care va avea loc la Arenele Romane (cort incalzit) din Bucuresti vineri, 21 noiembrie! Trupele vor canta alaturi de ALTERNOSFERA, Chimie si Argatu (Subcarpati) urmand ca in cel mai scurt timp organizatorii, BestMusic, sa anunte lineup-ul final.

Biletele earlybird limitate la 200 de bucati la preturi speciale de 30 de lei Acces General si 40 de lei Golden Circle pot fi gasite online pe www.iabilet.ro (plata prin card, paypal, Vodafone, ramburs) si pe www.eventim.ro si in retelele iaBilet si Eventim (Mag. Muzica, Vodafone, Orange, Domo, Germanos, Senia, Perfect Tour, Uman, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului).

Dupa epuizarea acestora, biletele vor costa 35 de lei AG respectiv 45 de lei Golden Circle iar in ziua concertului 40 respectiv 50 de lei.

Numarul de bilete este limitat la 1800 de bucati din care doar 300 de bucati Golden Circle in fata scenei.

Sub egida "Come and Shine", BestMusic isi ia angajamentul ferm sa organizeze anual o editie in care sa aduca pe scena o serie de artisti care au marcat industria muzicala atat locala cat si internationala.

Editia din 2014, cea pilot, va avea o singura zi dar in 2015 deja se pregateste un eveniment de 3 zile, open air, pentru care au fost semnate cateva nume internationale serioase pentru datele de 6-7 iunie 2015.

acebook Event: www.facebook.com/events/1496694507246900/

SHINE este un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM si Deezer.

29.10.2014

SHINE, editia 1 | ALTERNOSFERA, COMA, ARGATU, CHIMIE si I'm The Trip pe 21 noiembrie la Arenele Romane

Vineri, pe 21 noiembrie de la ora 18:00 la Arenele Romane (cort incalzit), BestMusic va invita la prima editie a festivalului "SHINE" !

Sub egida "Come and Shine", BestMusic isi ia angajamentul ferm sa organizeze anual o editie in care sa aduca pe scena o serie de artisti care au marcat industria muzicala atat locala cat si internationala.

Editia din 2014, cea pilot, va avea o singura zi dar in 2015 deja se pregateste un eveniment de 3 zile, open air, pentru care au fost semnate cateva nume internationale serioase pentru datele de 6-7 iunie 2015.

Primele nume confirmate pentru 21 noiembrie sunt ALTERNOSFERA, ARGATU si CHIMIE, urmand ca inca doua nume sa fie anuntate cat de curand!

Biletele sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Magazinele Muzica, Uman si Perfect Tour din toata tara) la urmatoarele preturi:

- primele 200 de bilete la pret special de 30 de lei Acces General si 40 de lei Golden Circle (oferta earlybird)
- dupa epuizarea acestora, biletele vor cota 35 de lei Acces General si 50 de lei Golden Circle
- in ziua concertului la intrare, biletele vor costa 45 de lei Acces General si 60 de lei Golden Circle

Numarul de bilete Golden Circle cu loc in fata scenei este limitat la 300 de persoane in total.

Incepand cu 3 noiembrie, biletele vor fi disponibile si pe eventim.ro si in reteaua Evenetim (Mag. Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Humanitas, Carturesti, Sala Palatului)

Facebook Event: www.facebook.com/events/1496694507246900/

SHINE este un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM si Deezer.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: