Pentru a accesa aceasta sectiune trebuie sa ai cont si sa fii logat!

METALHEAD Meeting 2016

Poze de la concert (click pentru a le mări)

Poze Metalhead Meeting 2016 Poze Metalhead Meeting 2016 Poze Metalhead Meeting 2016 Poze Metalhead Meeting 2016
Adauga si tu o poza
METALHEAD Meeting 2016

03 Iunie 2016 - 05 Iunie 2016
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 140 - 170

13.06.2016

Poze de la Metalhead Meeting 2016

 Pozele de la Metalhead Meeting 2016, festival ce a avut loc intre 3 si 5 Iunie la Arenele Romane, unde pe scena au urcat Kreator, Eluveitie, DragonForce, Delain, Last Hope, Beheaded si multe alte formatii pot fi vazute pe Metalhead accesand link-ul de mai jos:

Poze Metalhead Meeting 2016 la Arenele Romane

Foto credits: Florin Matinca

02.06.2016

Vineri incepe Metalhead Meeting Festival 2016 in Bucuresti

 Intre 3 si 5 iunie 2016, METALHEAD va invita la a cincea editie a festivalului METALHEAD Meeting, o editie aniversara cu un lineup pe masura. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti unde va veti putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internationale de metal.

Festivalul ii are in lineup ca headlineri pe elvetienii de la ELUVEITIE, thrasherii germani de la KREATOR, trupa britanica de power metal, DRAGONFORCE, trupa olandeze de symphonic metal DELAIN, maltezii de la BEHEADED, bulgarii de la LAST HOPE si grecii de la ROTTING CHRIST. Numele se alatura altor aproape 30 de trupe care vor canta in cele 3 zile de festival !

Avand in vedere faptul ca festivalul se desfasoara in aer liber, fumatul este permis. De asemenea, nu uitati ca datorita unor probleme de sanatate ale solistului Exploited au anulat prezenta la festival asa ca Eluveitie vor canta ultimat rupa sambata iar Rotting Christ in loc de 60 de minute vor canta 80. 

Nu uitati ca fiind o editie aniversara, paharele de bere vor fi branded cu Metalhead Meeting ! 

Va invitam sa cititi mai jos programul si regulile de acces. 

CONDITII METEO

In mod normal, prognoza meteo ne anunta ca nu va ploua. Totusi, organizatorii va informeaza ca accesul cu umbrele este interzis pentru ca ii pot rani pe cei din jur asa ca va recomanda sa veniti cu pelerine. In caz de ploaie puternica va puteti adaposti pe coronamentul Arenelor Romane (la Coloane), in zona de Garderoba / Toaleta, sub umbrelele de la bar sau de la standul de mancare, pe holurile de evacuare cu rugamintea de a lasa un spatiu liber de trecere suficient celor care doresc sa traverseze zonele. Nu va panicati, putina apa nu a facut rau nimanui  Va multumim !

BILETE si ABONAMENTE

Nu cumparati bilete decat din punctele autorizate si de la casa de bilete. Nu cumparati bilete de la speculantii din parc pentru ca sunt false. Ramaneti cu banii dati si nici la concert nu intrati. Pentru o diferenta modica de pret chiar nu merita sa riscati sa nu vedeti concertul. Inainte de concert, biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in retelele Eventim, bilete.ro, Myticket si iabilet.ro/retea. Bilete se vor gasi de vanzare si la intrare.

Programul festivalului

 

 

 

Portile Arenelor Romane se deschid vineri si duminica la ora 16:00 iar sambata la ora 15:00.  Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos cu portile de fier) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu orele de mai sus dar puteti veni la orice ora doriti, portile fiind deschise pana la finalul concertelor in fiecare zi.

CATEGORII

Posesorii de bilete la categoria de bilete Golden Circle pot sta si in Normal Circle. In Normal Circle exista atat locuri pe scaun cat si locuri in picioare.

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Pastrati bratarile la mana pe toata durata festivalului. Daca o pierdeti sau o rupeti va trebui sa cumparati alt bilet. Biletele de o zi nu primesc bratara.

Accesul copiilor sunt 7 ani este gratuit daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet valid. Accesul copiilor sub 12 ani este permis doar daca acetia sunt insotiti de unul dintre parinti.  Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copiilor sub 7 ani. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

La locatie va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie. Arenele Romane dispun de garderoba.

INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase

- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.

- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel

- umbrele - va rugam sa aduceti pelerine

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.

Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere, bere fara alcool, bere cu arome, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, energizante, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele.

Pe toata durata festivalului va fi prezent un stand de merch de 40 de metri patrati. Toate trupele participante vor avea produse la vanzare si veti putea gasi si tricourile oficiale METALHEAD si METALHEAD MEETING. La standul de merch veti putea plati atat cash cat si cu cardul.

MASURI DE SIGURANTA

Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane dispun de 6 iesiri de urgenta pentru public si inca doua in spatele scenei. Exista iluminat automat in caz ca se ia curentul. De asemenea, vor fi prezenti si 2 pompieri la concert si stingatoare de incendiu de jur imprejurul Arenelor.

Vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc.

OBLIGATIILE PUBLICULUI

-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor,

-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta;

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;

-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;

-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate

BILETE

Abonamentele si biletele de o zi se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro (Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self - service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe si la Beraria H) dar si in retelele Eventim, Myticket si bilete.ro si pe www.iabilet.ro/retea dar si in ziua concertului la intrare !

Abonamentele costa 150 de lei Acces General iar bieltele de o zi 100 de lei. In ziua concertelor la intrare abonamentele de trei zile vor costa 170 de lei iar biletele de o zi 120 de lei.

Misiunea METALHEAD Meeting: www.metalhead.ro/mhm/misiunea-noastra/

Pagina oficiala pe Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting 

Twitter: www.twitter.com/MHMeeting

Site Oficial: www.metalheadmeeting.com

Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live Concerts.


 

01.06.2016

Solistul Exploited spitalizat. Trupa nu va mai canta la Metalhead Meeting

Dragii nostri, ne vedem nevoiti sa va anuntam ca Exploited anuleaza pentru a doua oara un concert in Romania asa ca trupa nu va mai veni la Metalhead Meeting. Solistul Exploited momentan se afla in Las Vegas in spital unde asteapta sa fie operat... Cel mai probabil trupa va anunta in curand aceste informatii.

Cei care doresc returnarea biletelor sunt rugati sa se adreseze agentiei de ticketing de unde le-au cumparat. Foarte important este ca cei care doresc refund sa o faca pana vineri 3 iunie la ora 14:00. Ulterioarele cereri de refund nu vor mai fi luate in considerare. 

Restul de detalii raman la fel. Programul festivalului se modifica dupa cum urmeaza: Eluveitie urca pe scena la 22:45 iar Rotting Christ la 20:55. De asemenea, grecii vor canta 80 de minute in loc de 60. 

Ne cerem scuze pentru aceste modificari de ultim moment dar unele lucruri nu le putem controla :(

Echipa METALHEAD Meeting

 

 

30.05.2016

Vom avea pahare personalizate cu logo-ul festivalului, la Metalhead Meeting

 Mai sunt cateva zile pana la Metalhead Meeting si fiind aniversarea de 5 ani a festivalului, ne-am gandit ca paharele de bere sa fie inscriptionate cu logo-ul festivalului.

Asadar, ne vedem pe 3-5 Iunie la Arenele Romane din Bucuresti, la editia a cincea Metalhead Meeting unde vor urca pe scena Exploited, Eluveitie, Kreator, DragonForce, Delain, Beheaded, Last Hope si multe alte formatii.

Abonamentele si biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet (http://www.iabilet.ro/retea), Eventim, Myticket si Bilete.ro (locatii fizice in toata tara: Muzica, Metrou Unirii 1, IQ BOX, Say Shops, Perfect Tour, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta,  Vodafone, Orange, Germanos, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, inMedio etc..)

METALHEAD Meeting – “Our passion, they wouldn’t understand”

Arenele Romane – Strada Cutitul de Argint, nr. 3, Sector 4, Bucuresti, in Parcul Carol

O productie METALHEAD si BestMusic Live Concerts

Facebook event: www.facebook.com/events/1987459181392847/

www.metalheadmeeting.com

25.05.2016

METALHEAD Meeting Festival 2016: Reguli de acces si informatii utile

 Intre 3 si 5 iunie 2016, METALHEAD va invita la a cincea editie a festivalului METALHEAD Meeting, o editie aniversara cu un lineup pe masura. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti unde va veti putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internationale de metal.

Va readucem aminte ca avand in vedere faptul ca festivalul se desfasoara in aer liber, fumatul este permis.

Festivalul ii are in lineup ca headlineri pe punkistii britanici de la EXPLOITED, elvetienii de la ELUVEITIE, thrasherii germani de la KREATOR, trupa britanica de power metal, DRAGONFORCE, trupa olandeze de symphonic metal DELAIN, maltezii de la BEHEADED, bulgarii de la LAST HOPE si grecii de la ROTTING CHRIST. Numele se alatura altor aproape 30 de trupe care vor canta in cele 3 zile de festival !

Va invitam sa cititi mai jos programul si regulile de acces. 

CONDITII METEO

In mod normal, prognoza meteo ne anunta ca nu va ploua. Totusi, organizatorii va informeaza ca accesul cu umbrele este interzis pentru ca ii pot rani pe cei din jur asa ca va recomanda sa veniti cu pelerine. In caz de ploaie puternica va puteti adaposti pe coronamentul Arenelor Romane (la Coloane), in zona de Garderoba / Toaleta, sub umbrelele de la bar sau de la standul de mancare, pe holurile de evacuare cu rugamintea de a lasa un spatiu liber de trecere suficient celor care doresc sa traverseze zonele. Nu va panicati, putina apa nu a facut rau nimanui  Va multumim !

BILETE si ABONAMENTE

Nu cumparati bilete decat din punctele autorizate si de la casa de bilete. Nu cumparati bilete de la speculantii din parc pentru ca sunt false. Ramaneti cu banii dati si nici la concert nu intrati. Pentru o diferenta modica de pret chiar nu merita sa riscati sa nu vedeti concertul. Inainte de concert, biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in retelele Eventim, bilete.ro, Myticket si iabilet.ro/retea. Bilete se vor gasi de vanzare si la intrare.

PROGRAMUL Complet poate fi consultat aici: www.facebook.com/METALHEADMeeting

Portile Arenelor Romane se deschid vineri si duminica la ora 16:00 iar sambata la ora 15:00.  Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos cu portile de fier) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu orele de mai sus dar puteti veni la orice ora doriti, portile fiind deschise pana la finalul concertelor in fiecare zi.

CATEGORII

Posesorii de bilete la categoria de bilete Golden Circle pot sta si in Normal Circle. In Normal Circle exista atat locuri pe scaun cat si locuri in picioare.

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Pastrati bratarile la mana pe toata durata festivalului. Daca o pierdeti sau o rupeti va trebui sa cumparati alt bilet. Biletele de o zi nu primesc bratara.

Accesul copiilor sunt 7 ani este gratuit daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet valid. Accesul copiilor sub 12 ani este permis doar daca acetia sunt insotiti de unul dintre parinti.  Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copiilor sub 7 ani. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

La locatie va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie. Arenele Romane dispun de garderoba.

INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase

- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.

- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel

- umbrele - va rugam sa aduceti pelerine

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.

Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere, bere fara alcool, bere cu arome, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, energizante, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele.

Pe toata durata festivalului va fi prezent un stand de merch de 40 de metri patrati. Toate trupele participante vor avea produse la vanzare si veti putea gasi si tricourile oficiale METALHEAD si METALHEAD MEETING. La standul de merch veti putea plati atat cash cat si cu cardul.

MASURI DE SIGURANTA

Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane dispun de 6 iesiri de urgenta pentru public si inca doua in spatele scenei. Exista iluminat automat in caz ca se ia curentul. De asemenea, vor fi prezenti si 2 pompieri la concert si stingatoare de incendiu de jur imprejurul Arenelor.

Vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc.

OBLIGATIILE PUBLICULUI

-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor,

-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta;

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;

-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;

-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate

BILETE

Abonamentele si biletele de o zi se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro (Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self - service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe si la Beraria H) dar si in retelele Eventim, Myticket si bilete.ro si pe www.iabilet.ro/retea dar si in ziua concertului la intrare !

Abonamentele costa 150 de lei Acces General iar bieltele de o zi 100 de lei. In ziua concertelor la intrare abonamentele de trei zile vor costa 170 de lei iar biletele de o zi 120 de lei.

Misiunea METALHEAD Meeting: www.metalhead.ro/mhm/misiunea-noastra/

Pagina oficiala pe Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting 

Twitter: www.twitter.com/MHMeeting

Site Oficial: www.metalheadmeeting.com

Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live Concerts.

10.05.2016

Programul complet Metalhead Meeting 2016

 Intre 3 si 5 iunie 2016, METALHEAD va invita la a cincea editie a festivalului METALHEAD Meeting, o editie aniversara cu un lineup pe masura.

Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti unde va veti putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internationale de metal.

Mai jos aveti programul complet al festivalului Metalhead Meeting 2016.

Poze Poze pentru articole - Program MHM bun

DESPRE METALHEAD MEETING

Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2016 sa sarbatorim 5 ani de METALHEAD Meeting . Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

ABONAMENTE

Abonamentele de trei zile au pret special de 150 lei Acces General iar biletele de o zi costa 100 de lei. Puteti cumpara bilet de o zi si sa veniti cu el in orice zi a fesivalului doriti indiferent de program.

Abonamentele costa 150 de lei pana pe 3 iunie, apoi acestea vor costa 170 de lei pe parcursul festivalului, la intrare. Tot la intrere, biletele de o zi vor costa 120 de lei. 

Abonamentele si biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet (http://www.iabilet.ro/retea), Eventim, Myticket si Bilete.ro (locatii fizice in toata tara: Muzica, Metrou Unirii 1, IQ BOX, Say Shops, Perfect Tour, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta,  Vodafone, Orange, Germanos, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, inMedio etc..)

METALHEAD Meeting – “Our passion, they wouldn’t understand”

Arenele Romane – Strada Cutitul de Argint, nr. 3, Sector 4, Bucuresti, in Parcul Carol

O productie METALHEAD si BestMusic Live Concerts

Facebook event: www.facebook.com/events/1987459181392847/

www.metalheadmeeting.com

05.05.2016

Inca noua confirmari la festivalul METALHEAD Meeting 2016

 Intre 3 si 5 iunie 2016, METALHEAD va invita la a cincea editie a festivalului METALHEAD Meeting, o editie aniversara cu un lineup pe masura. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti si incepand cu ora 17 pana in zori, va veti putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internationale de metal. Este momentul sa aflam inca noua nume care se alatura unuia dintre cele mai iubite si asteptate evenimente metal ale acestui an.

 
Printre confirmari se numara trupele locale An Theos, E-an-na, Dark Fusion, Arthur, Between Colors, Abigail, Invictus si Invader (castigatorii concursului Ostring, partener oficial Metalhead Meeting) dar si italienii de la Aevum  !
 
Ca in fiecare an, selectam o serie de trupe locale pe care le consideram reprezentative pentru anul in care are loc festivalul si pe care dorim sa le promovam asa ca alaturi de Dirty Shirt si Akral Necrosis, cele opt noi confirmari speram sa va fie pe plac si sa va convinga !
 
Acestea fiind spuse, va anuntam si ca acesta este lineup-ul final al festivalului urmand ca in curand sa va anuntam programul final.
 
Inca o noutate ar fi ca in acest an nu vom avea camping. Cei de la ALPAB (alpa.ro - Administratia Lacuri si Parcuri) ne ignora complet cele 3 cereri trimise inca de la inceputul anului pentru a primi aprobarea de a folosi drept camping spatiul din jurul Arenelor Romane din Parcul Carol (approximativ 600 de metri patrati). Am tot sperat pana in ultima clipa. Va asiguram de buna noastra credinta si ca am facut tot ce era omeneste posibil pentru a rezolva aceasta problema importanta. Va multumim pentru intelegere si va recomandam sa optati pentru hosteluri sau hoteluri convenabile ca pret.
 
Biletele Golden Circle sunt sold out asa ca organizatorii au hotarat sa puna in vanzare si bilete de o zi la pretul de 100 de lei. Odata cumparate, aceste bilete sunt valabile in oricare zi a festivalului. Abonamentele de 3 zile costa 150 de lei oarpachetele aniversare 5thEdition Pack costa 560 de lei si sunt disponibile doar pe iabilet.ro (5 abonamente la pret de 4 - cumperi un Pack si primesti inca 4 invitatii pe email pentru prietenii tai) 
 
Recent, trupa de hardcore din Bulgaria,  LAST HOPE s-a alaturat ca headliner punkistilor britanici de la EXPLOITED, elvetienilor de la ELUVEITIE, thrasherilor germani de la KREATOR, trupei britanice de power metal, DRAGONFORCE, trupei olandeze de symphonic metal DELAIN, maltezilor de la BEHEADED si grecilor de la ROTTING CHRIST .
 
La Metalhead Meeting mai sunt confirmate si:  Mantar (Germania), Dirty Shirt (RO) , Spartan (NL) , Other Eyes Wise (UK) , Fear of Domination (FIN) , Winter’s Verge (CY) , Bleeding Utopia (SWE), Lightless Moor (IT) , Mechanical God Creation (IT), Tears of Martyr (SP) si  The Colony (UK), Infernal Tenebra (Croatia), Xaon (Elvetia), Velian (Bulgaria), Melancholy (Rusia), Perihelion (Ungaria), Eufobia (Bulgaria) si Akral Necrosis (Romania).
 
DESPRE METALHEAD MEETING
 
Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2016 sa sarbatorim 5 ani de METALHEAD Meeting . Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.
 
PROGRAMUL HEADLINERILOR PE ZILE

Programul headlinerilor confirmati pana acum, pe zile, este urmatorul:
 
VINERI
Kreator, Dragonforce, Delain, Mantar

SAMBATA
Exploited, Eluveitie, Rotting Christ, Last Hope
 
DUMINICA
Beheaded, Dirty Shirt
 
Trupele cap de afis urca pe scena dupa ora 19:00 iar ultimul headliner termina showul pana in ora 00:00.  Vom reveni cu programul complet in curand.
 
ABONAMENTE
 
Abonamentele de trei zile au pret special de 150 lei Acces General iar biletele de o zi costa 100 de lei. Puteti cumpara bilet de o zi si sa veniti cu el in orice zi a fesivalului doriti indiferent de program.
 
Abonamentele costa 150 de lei pana pe 3 iunie, apoi acestea vor costa 170 de lei pe parcursul festivalului, la intrare. Tot la intrere, biletele de o zi vor costa 120 de lei. 
 
Abonamentele si biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro (locatii fizice in toata tara: Muzica, Metrou Unirii 1, IQ BOX, Say Shops, Perfect Tour, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta,  Vodafone, Orange, Germanos, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, inMedio etc..)
 
METALHEAD Meeting – “Our passion, they wouldn’t understand”
 
Arenele Romane – Strada Cutitul de Argint, nr. 3, Sector 4, Bucuresti, in Parcul Carol
 
O productie METALHEAD si BestMusic Live Concerts
 
 
 
04.05.2016

Metalhead Meeting: Golden Circle sold out, bilete de o zi si programul headlinerilor pe zile

Intre 3 si 5 iunie 2016, METALHEAD va invita la a cincea editie a festivalului METALHEAD Meeting, o editie aniversara cu un lineup pe masura. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti si incepand cu ora 17 pana in zori, va veti putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internationale de metal.

Biletele Golden Circle sunt sold out asa ca organizatorii au hotarat sa puna in vanzare si bilete de o zi la pretul de 100 de lei. Odata cumparate, aceste bilete sunt valabile in oricare zi a festivalului. Abonamentele de 3 zile costa 150 de lei oarpachetele aniversare 5thEdition Pack costa 560 de lei si sunt disponibile doar pe iabilet.ro (5 abonamente la pret de 4 - cumperi un Pack si primesti inca 4 invitatii pe email pentru prietenii tai) 

 

Recent, trupa de hardcore din Bulgaria,  LAST HOPE s-a alaturat ca headliner punkistilor britanici de la EXPLOITED, elvetienilor de la ELUVEITIE, thrasherilor germani de la KREATOR, trupei britanice de power metal, DRAGONFORCE, trupei olandeze de symphonic metal DELAIN, maltezilor de la BEHEADED si grecilor de la ROTTING CHRIST .
 
La Metalhead Meeting mai sunt confirmate si:  Mantar (Germania), Dirty Shirt (RO) , Khadaver (SVK) , Spartan (NL) , Other Eyes Wise (UK) , Fear of Domination (FIN) , Winter’s Verge (CY) , Bleeding Utopia (SWE), Lightless Moor (IT) , Mechanical God Creation (IT), Tears of Martyr (SP) si  The Colony (UK), Infernal Tenebra (Croatia), Xaon (Elvetia), Velian (Bulgaria), Melancholy (Rusia), Perihelion (Ungaria), Eufobia (Bulgaria) si Akral Necrosis (Romania).
 
Multe alte trupe vor fi anuntate in curand !
 
DESPRE METALHEAD MEETING
 
Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2016 sa sarbatorim 5 ani de METALHEAD Meeting . Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.
 
PROGRAMUL HEADLINERILOR PE ZILE

Programul headlinerilor confirmati pana acum, pe zile, este urmatorul:
 
VINERI
Kreator, Dragonforce, Delain, Mantar

SAMBATA
Exploited, Eluveitie, Rotting Christ, Last Hope
 
DUMINICA
Beheaded, Dirty Shirt
 
Trupele cap de afis urca pe scena dupa ora 19:00 iar ultimul headliner termina showul pana in ora 00:00.  Vom reveni cu programul complet pe ore dupa ce terminam de confirmat toate trupele la festival.  Mai avem de anuntat inca 8 trupe !
 
ABONAMENTE
 
Abonamentele de trei zile au pret special de 150 lei Acces General iar biletele de o zi costa 100 de lei. Puteti cumpara bilet de o zi si sa veniti cu el in orice zi a fesivalului doriti indiferent de program.
 
Abonamentele costa 150 de lei pana pe 3 iunie, apoi acestea vor costa 170 de lei pe parcursul festivalului, la intrare. Tot la intrere, biletele de o zi vor costa 120 de lei. 
 
Abonamentele si biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro (locatii fizice in toata tara: Muzica, Metrou Unirii 1, IQ BOX, Say Shops, Perfect Tour, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta,  Vodafone, Orange, Germanos, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, inMedio etc..)
 
METALHEAD Meeting – “Our passion, they wouldn’t understand”
 
Arenele Romane – Strada Cutitul de Argint, nr. 3, Sector 4, Bucuresti, in Parcul Carol
 
O productie METALHEAD si BestMusic Live Concerts
 
 
 

 

09.04.2016

LAST HOPE canta la festivalul Metalhead Meeting 2016

 Intre 3 si 5 iunie 2016, METALHEAD va invita la a cincea editie a festivalului METALHEAD Meeting, o editie aniversara cu un lineup pe masura. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti si incepand cu ora 17 pana in zori, va veti putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internationale de metal.

Abonamentele au preturi speciale pana pe 15 aprilie ! 12 ore de muzica live pe zi, zi de zi, la cel mai titrat fetsival de metale din Romania ! Nu scapati ultimele abonamente Golden Circle (in fata scenei) si nici pachetele aniversare 5th edition prin care cumparati 5 abonamente la pret de 4 si veniti cu prietenii la festival ! Toate disponibile pe iabilet.ro

 
Si acum, o noua confirmare: trupa de hardcore din Bulgaria,  LAST HOPE va concerta la festival si se alatura ca headlineri punkistilor britanici de la EXPLOITED, elvetienilor de la ELUVEITIE, thrasherilor germani de la KREATOR, trupei britanice de power metal, DRAGONFORCE, trupei olandeze de symphonic metal DELAIN, maltezilor de la BEHEADED si grecilor de la ROTTING CHRIST .
 
Recent, lineup-ul festivalului s-a imbogatit si cu nume precum  Mantar (Germania), Dirty Shirt (RO) , Khadaver (SVK) , Spartan (NL) , Other Eyes Wise (UK) , Fear of Domination (FIN) , Winter’s Verge (CY) , Bleeding Utopia (SWE), Lightless Moor (IT) , Mechanical God Creation (IT), Tears of Martyr (SP) si  The Colony (UK), Infernal Tenebra (Croatia), Xaon (Elvetia), Velian (Bulgaria), Melancholy (Rusia), Perihelion (Ungaria), Eufobia (Bulgaria) si Akral Necrosis (Romania).
 
Multe alte trupe vor fi anuntate in curand !
 
DESPRE LAST HOPE
 
Last Hope ramane si astazi numele emblema al scenei hardcore balcanice. De la formarea grupului in 1995, Last Hope au consolidat intreaga scena hardcore balcanica, impartind scena cu nume legendare precum Agnostic Front, Biohazard, Hatebreed sau Suicidal Tendencies. Grupul bulgar nu este deloc strain in Romania. Trupa a concertat pe scene mari (Bestfest, Stufstock, REF, Metalhead Meeting) cat si la concerte underground de club, oferind printre cele mai brutale si sincere demonstratii de hardcore.
 
 
DESPRE METALHEAD MEETING
 
Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2016 sa sarbatorim 5 ani de METALHEAD Meeting . Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.
 
ABONAMENTE
 
Abonamentele de trei zile au pret special de 150 lei Acces General si 200 de lei Golden Circle in fata scenei (mai sunt disponibile doar cateva bucati..vor fi sold out curand), pana pe 15 mai.
 
Apoi acestea vor costa 160 de lei Acces General pana pe 15 mai si 180 de lei pana pe 3 iunie. In ziua concertului la intrare, abonamentele de 3 zile vor costa 200 de lei. 
 
Abonamentele Golden Circle sunt limitate la 700 de persoane in total, capacitatea Arenelor Romane fiind de peste 6500 de persoane. Daca in 2015 am avut peste 17.000 de spectatori in cele 4 zile de festival, Metalhead Meeting isi seteaza ca obiectiv sa depaseasca in 2016 acest record de audienta si daca nu va reusi atunci va compensa prin calitate.
 
Abonamentele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro (locatii fizice in toata tara: Muzica, Metrou Unirii 1, IQ BOX, Say Shops, Perfect Tour, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta,  Vodafone, Orange, Germanos, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, inMedio etc..)
 
METALHEAD Meeting – “Our passion, they wouldn’t understand”
 
Arenele Romane – Strada Cutitul de Argint, nr. 3, Sector 4, Bucuresti, in Parcul Carol
 
O productie METALHEAD si BestMusic Live Concerts
 
 

 

28.03.2016

Maltezii de la BEHEADED canta in Romania la festivalul Metalhead Meeting 2016

 Intre 3 si 5 iunie 2016, METALHEAD va invita la a cincea editie a festivalului METALHEAD Meeting, o editie aniversara cu un lineup pe masura. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti si incepand cu ora 17 pana in zori, va veti putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internationale de metal.  Abonamentele au preturi speciale pana pe 15 mai !

12 ore de muzica live pe zi, zi de zi, la cel mai titrat fetsival de metale din Romania !

Trupa malteza de death metal,  BEHEADED va concerta la festival si se alatura ca headlineri punkistilor britanici de la EXPLOITED, elvetienilor de la ELUVEITIE, thrasherilor germani de la KREATOR, trupei britanice de power metal, DRAGONFORCE, trupei olandeze de symphonic metal Delain si grecilor de la Rotting Christ .

Recent, lineup-ul festivalului s-a imbogatit si cu nume precum  Mantar (Germania), Dirty Shirt (RO) , Khadaver (SVK) , Spartan (NL) , Other Eyes Wise (UK) , Fear of Domination (FIN) , Winter’s Verge (CY) , Bleeding Utopia (SWE), Lightless Moor (IT) , Mechanical God Creation (IT), Tears of Martyr (SP) si  The Colony (UK), Infernal Tenebra (Croatia), Xaon (Elvetia), Velian (Bulgaria), Melancholy (Rusia), Perihelion (Ungaria), Eufobia (Bulgaria) si Akral Necrosis (Romania).

Multe alte trupe vor fi anuntate in curand !

DESPRE BEHEADED

Maltezii de la Beheaded abordeaza ca stil Death Metal-ul si in cei 25 de ani pe scena au scos 4 albume. Lineup-ul formatiei este format din chitaristii Omar Grech si Simone Brigo, Simone fiind cunoscut si pentru colaborarea cu Blasphemer, basist este David Cachia, in spatele tobelor sta Davide 'BrutalDave' Billia, artist care mai canta cu Antropofagus, Septycal Gorge si nu numai. Solistul Beheaded este Frank Calleja. Formatia a avut multe probleme cu Biserica Catolica de-a lungul timpului, Malta fiind o tara in care religia joaca un rol destul de important.  Demo-ul celor de la Beheaded, 'Souldead' lansat in 1995, a fost primul material Death Metal inregistrat in Malta. Ultimul material semnat de formatie a fost lansat in 2012, iar anul acesta vor scoate pe piata un nou disc pe care artistii il produc chiar acum.

DESPRE METALHEAD MEETING

Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2016 sa sarbatorim 5 ani de METALHEAD Meeting . Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

ABONAMENTE

Abonamentele de trei zile au pret special de 150 lei Acces General si 200 de lei Golden Circle in fata scenei (mai sunt disponibile doar cateva bucati..vor fi sold out curand), pana pe 15 mai.

Apoi acestea vor costa 160 de lei Acces General pana pe 15 mai si 180 de lei pana pe 3 iunie. In ziua concertului la intrare, abonamentele de 3 zile vor costa 200 de lei. 

Abonamentele Golden Circle sunt limitate la 700 de persoane in total, capacitatea Arenelor Romane fiind de peste 6500 de persoane. Daca in 2015 am avut peste 17.000 de spectatori in cele 4 zile de festival, Metalhead Meeting isi seteaza ca obiectiv sa depaseasca in 2016 acest record de audienta si daca nu va reusi atunci va compensa prin calitate.

Abonamentele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro (locatii fizice in taota tara: Muzica, Metrou Unirii 1, IQ BOX, Say Shops, Perfect Tour, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta,  Vodafone, Orange, Germanos, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, inMedio etc..)

METALHEAD Meeting – “Our passion, they wouldn’t understand”

Arenele Romane – Strada Cutitul de Argint, nr. 3, Sector 4, Bucuresti, in Parcul Carol

O productie METALHEAD si BestMusic Live Concerts

Facebook event: www.facebook.com/events/1987459181392847/

www.metalheadmeeting.com


14.03.2016

Punkistii de la The EXPLOITED canta la festivalul Metalhead Meeting 2016

 Intre 3 si 5 iunie 2016, METALHEAD va invita la a cincea editie a festivalului METALHEAD Meeting, o editie aniversara cu un lineup pe masura. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti si incepand cu ora 17 pana in zori, va veti putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internationale de metal.  

12 ore de muzica live pe zi, zi de zi, la cel mai titrat fetsival de metale din Romania !

Trupa britanica de ­punk-rock,  THE EXPLOITED va concerta la festival si se alatura ca headlineri elvetienilor de la ELUVEITIE, thrasherilor germani de la KREATOR, trupei britanice de power metal, DRAGONFORCE, trupei olandeze de symphonic metal Delain si grecilor de la Rotting Christ .

Alaturi de the Exploited, Metalhead Meeting anunta si prezenta trupelor: Dirty Shirt (RO) , Khadaver (SVK) , Spartan (NL) , Other Eyes Wise (UK) , Fear of Domination (FIN) , Winter’s Verge (CY) , Bleeding Utopia (SWE), Lightless Moor (IT) , Mechanical God Creation (IT), Tears of Martyr (SP) si  The Colony (UK)

Recent, lineup-ul festivalului s-a imbogatit si cu nume precum Mantar (Germania), Infernal Tenebra (Croatia), Xaon (Elvetia), Velian (Bulgaria), Melancholy (Rusia), Perihelion (Ungaria), Eufobia (Bulgaria) si Akral Necrosis (Romania).

Multe alte trupe vor fi anuntate in curand !

DESPRE THE EXPLOITED

THE EXPLOITED sunt o trupa scotiana care combina ritmurile de punk rock cu crossoverul, hardcore-punk-ul si thrash-ul, pe alocuri. Formata in Edinburgh de Stevie Ross si Terry Buchanan in 1979, trupa a intrat in istorie pentru emblematicul album "Punk's Not Dead", unul dintre cele opt albume scoase in cei 35 de ani de activitate dar si pentru puternicele mesaje sociale.

The Exploited este considerata una dintre cele mai reprezentative trupe ale miscarii punk rock fiind si pionierii valului muzical UK82 care a invadat Marea Britanie in anii 80. Influentati de Sex Pistols, trupa a influentat la randul lor nume precum Discharge, SOD, Agnostic Front sau Anti-Flag.

O trupa emblema pentru miscarea punk-rock modinala, The Exploited canta in premiera la Bucuresti unde vor aduce  la Arenele Romane hituri precum "Beat The Bastards", "F*ck the system", "Beat the Bastards", "Don't `blame me" sau "Troops of Tomorrow".

DESPRE METALHEAD MEETING

Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2016 sa sarbatorim 5 ani de METALHEAD Meeting . Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

ABONAMENTE

Abonamentele de trei zile au pret special de 150 lei Acces General si 200 de lei Golden Circle in fata scenei (mai sunt disponibile doar cateva bucati..vor fi sold out curand), pana pe 15 mai.

Apoi acestea vor costa 160 de lei Acces General pana pe 15 mai si 180 de lei pana pe 3 iunie. In ziua concertului la intrare, abonamentele de 3 zile vor costa 200 de lei. 

Abonamentele Golden Circle sunt limitate la 700 de persoane in total, capacitatea Arenelor Romane fiind de peste 6500 de persoane. Daca in 2015 am avut peste 17.000 de spectatori in cele 4 zile de festival, Metalhead Meeting isi seteaza ca obiectiv sa depaseasca in 2016 acest record de audienta si daca nu va reusi atunci va compensa prin calitate.

Abonamentele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro (locatii fizice in taota tara: Muzica, Metrou Unirii1, IQ BOX, Say Shops, Perfect Tour, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta,  Vodafone, Orange, Germanos, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, inMedio etc..)

METALHEAD Meeting – “Our passion, they wouldn’t understand”

Arenele Romane – Strada Cutitul de Argint, nr. 3, Sector 4, Bucuresti, in Parcul Carol

O productie METALHEAD si BestMusic Live Concerts

Facebook event: www.facebook.com/events/1987459181392847/

www.metalheadmeeting.com

20.01.2016

Inca 8 confirmari la festivalul Metalhead Meeting din Elvetia, Germania, Rusia, Bulgaria, Croatia, Ungaria si Romania !

Intre 3 si 5 iunie 2016, METALHEAD va invita la a cincea editie a festivalului METALHEAD Meeting, o editie aniversara cu un lineup pe masura. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti si incepand cu ora 16 pana in zori, va veti putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internationale de metal.

 
PRELUNGIRE EARLYBIRD
 
Datorita interesul deosebit al fanilor pentru festival si al numarului mare de abonamente achizitionate in perioada earlybird, organizatorii au hotarat sa prelungeasca preturile speciale pana pe 15 februarie pentru a acorda sansa cat mai multor spectatori sa vina la Metalhead Meeting, cumparand bilete ieftine ! Acestea pot fi gasite la pretul de 120 de lei Acces General si 150 de lei Golden Circle pe www.iabilet.ro si in retelele eventim, myticket, bilete.ro si iabilet.ro/retea si in toate punctele fizice clasice de vanzare. Se anunta o editie a festivalului cu casa de bilete inchisa asa ca procurati-va abonamente din timp. Festivalul nu va fi mutat in alta locatie si abonamnetele nu vor fi suplimentate in caz de sold-out.
 
Pana acum pe afisul Metalhead Meeting au fost anuntati elvetienii de la ELUVEITIE care s-au alaturat thrasherilor germani de la KREATOR, trupei britanice de power metal, DRAGONFORCE, trupei olandeze de symphonic metal Delain si grecilor de la Rotting Christ care vin la Bucuresti cu noul lor album.
 
NUME NOI LA FESTIVAL
 
In 2016 festivalul va avea un total de 30 de trupe iar acum este momentul sa aflam cateva dintre numele care vor deschide festivalul. Multe alte trupe care vor canta inainte de headlineri vor fi anuntate curand.
 
MANTAR (Germania) black metal doom punk
MANTAR este un nume despre care vom auzi multe in viitorul apropiat. Vin din Hamburg, Germania si abordeaza un black metal doom punk foarte puternic, un “raw display of power” dupa cum il incadreaza chiar membrii trupei. 
 
 
Infernal Tenebra (Croatia) death/thrash metal
 
Dupa show-uri de exceptie in cadrul festivalurilor din Europa, una dintre cele mai emblematice trupe din Croatia ajunge la Bucuresti. Death thrasherii de la Infernal Tenebra vor zgudui scena Metalhead Meeting 2016 pentru a-si promova noul album As Nations Fall.
 
 
Xaon (Elvetia) melodic death metal
 
Doi muzicieni experimentati au pus bazele proiectul Xaon din dorinta de a experimenta cu compozitiile care se potriveau intr-un context death metal. Primul album lansat poarta numele de Face of Balaam, promovat de trupa in 2016 printr-o serie de concerte.
 
 
Velian (Bulgaria) dark metal
 
O aparitie noua pe scena de metal din Bulgaria, Velian este un grup format din muzicieni cunoscuti din trupe precum Wartime, Progression si Fanagoria. Stilul trupei prezinta un amestec de power metal, gothic si melodic death metal.
 
 
Melancholy (Rusia) progressive metal /fusion rock
Una dintre cele mai experimentale trupe din Rusia, cunoscuta publicului din Romania dupa 2 turnee in anii trecuti, revine la Metalhead Meeting. Cu o istorie care incepe in 1998, rusii de la Melancholy presteaza un fusion metal care imbina cu succes stiluri precum doom, death, progressive si thrash.
 
 
Perihelion (Ungaria) avant-garde/post black metal
 
Perihelion pot fi considerati cu usurinta una dintre cele mai interesante nume din Ungaria, mai ales pentru stilul avangardist pe care il prezinta. Cu un nou album lansat la finele lui 2015, trupa revine in Romania pentru un show in cadrul festivalului Metalhead Meeting.
 
 
Eufobia (Bulgaria) death metal
 
Incepand cu anul 2008, Eufobia au cantat pentru publicul roman cat de des au putut, prezentand un death metal clasic. In ultimii ani trupa a inceput sa-si schimbe sound-ul catre ceva mai modern si mai experimental, fara sa piarda din energia primelor materiale. Eufobia vor lansa al treilea album din cariera la inceputul acestui an.
 
 
Akral Necrosis (Romania) black thrash metal 
 
Blackerii bucuresteni de la Akral Necrosis sarbatoresc 10 ani de la infiintare in 2016, o ocazia buna pentru a urca pe scena festivalul Metalhead Meeting. Trupa se pregateste sa lanseze un noul album in toamna. Fiind unul dintre numele emblematice ale scenei locale de black metal, METALHEAD a hotarat sa le acorde un slot pe afis pentru aceasta aniversare de 10 ani.
 
 
DESPRE METALHEAD MEETING
 
Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2016 sa sarbatorim 5 ani de METALHEAD Meeting . Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.
 
ABONAMENTE

Abonamentele au pret special de 120 lei Acces General si 150 de lei Golden Circle, in fata scenei, pana pe 15 februarie.
 
Apoi acestea vor costa 130 respectiv 170 de lei in prima perioada de presale (pana pe 1 aprilie), respectiv 140 si 190 pana pe 15 mai si 150 si 200 la Golden Circle dupa 15 mai si in ziua festivalului la intrare. 
 
Abonamentele Golden Circle sunt limitate la 700 de persoane in total, capacitatea Arenelor Romane fiind de peste 6500 de persoane. Daca in 2015 am avut peste 17.000 de spectatori in cele 4 zile de festival, Metalhead Meeting isi seteaza ca obiectiv sa depaseasca in 2016 acest record de audienta si daca nu va reusi atunci va compensa prin calitate.
 
Abonamentele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro (locatii fizice in toata tara: Muzica, IQ BOX, Say Shop, Perfect Tour, VGeneration, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta,  Vodafone, Orange, Germanos, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, inMedio etc..) 
 
METALHEAD Meeting – “Our passion, they wouldn’t understand”

Arenele Romane – Strada Cutitul de Argint, nr. 3, Sector 4, Bucuresti, in Parcul Carol
 
O productie METALHEAD si BestMusic Live Concerts
 
 
 
 
23.11.2015

ELUVEITIE canta la festivalul Metalhead Meeting 2016

 Intre 3 si 5 iunie 2016, METALHEAD va invita la a cincea editie a festivalului METALHEAD Meeting, o editie aniversara cu un lineup pe masura. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti si incepand cu ora 17 pana in zori, va veti putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internationale de metal.

Elvetienii de la ELUVEITIE vor concerta la festival si se alatura thrasherilor germani de la KREATOR, trupei britanice de power metal, DRAGONFORCE, trupei olandeze de symphonic metal Delain si grecilor de la Rotting Christ . ELUVEITIE vin la Bucuresti cu un setlist extins care va trece prin toata cariera de aproape 15 ani a trupei.

Nu uitati ca pana la sfarsitul lunii noiembrie, pe www.iabilet.ro puteti cumpara bilete cu 20% mai ieftine decat preturile standard earlybird in cadrul campaniei “iabilete ieftine” oferite de iaBilet. Asa ca aveti cateva zile in care puteti cumpara bilete cu 40% mai ieftine decat preturile de presale.

DESPRE ELUVEITIE

Eluveitie sunt o trupa de folk metal formata in orasul nordinc Winterthur, Zurich, Elvetia acum aproape 15 ani. Alaturi de carismatica solista Anna Murphy si de solistul Christian "Chrigel" Glanzmann, trupa vine la Bucuresti pentru a prezenta piesele care i-au facut celebri in cadrul unui show “best of” unde veti putea auzi cantece precum “Inis Mona”, “The Call of the Mountains”, “Omnos”, “King”, “Isara”,  “Thousandfold” sau “Uis Elveti”.  Cu 7 albume la activ, Eluveitie au cantat pe marile scene internationale si la toate festivalurile de profil. Semnata la Nuclear Blast, trupa a impresionat prin soundul inchegat de catre instrumentele traditionale si versurile uneori in limba galica veche.  Numele trupei vine de pe un vas etrusc din Mantua (300BC)  si inseamna “the Helvetian” (elvetienii).  Trupa se descrie ca “The New Wave of Folk Metal” iar imbinarea partilor vocale clean cu cele de growl acompaniate de ritmurile energice sunt doua dintre trademarke-urile elvetienilor.  Printre altele, ELUVEITIE a castigat si premiul de cea mai buna trupa nationala din Elvetia in 2014.

DESPRE METALHEAD MEETING

Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2016 sa sarbatorim 5 ani de METALHEAD Meeting . Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

ABONAMENTE

Abonamentele au pret special de 120 lei Acces General si 150 de lei Golden Circle, in fata scenei, pana pe 15 februarie.

Apoi acestea vor costa 140 respectiv 170 de lei in prima perioada de presale (pana pe 1 aprilie), respectiv 150 si 190 pana pe 15 mai si 160 si 200 dupa 15 mai si in ziua concertului

Abonamentele Golden Circle sunt limitate la 700 de persoane in total, capacitatea Arenelor Romane fiind de peste 6500 de persoane. Daca in 2015 am avut peste 17.000 de spectatori in cele 4 zile de festival, Metalhead Meeting isi seteaza ca obiectiv sa depaseasca in 2016 acest record de audienta si daca nu va reusi atunci va compensa prin calitate.

Abonamentele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro (locatii fizice in taota tara: Muzica, IQ BOX, Say Shop, Perfect Tour, VGeneration, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta,  Vodafone, Orange, Germanos, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, inMedio etc..)

METALHEAD Meeting – “Our passion, they wouldn’t understand”

Arenele Romane – Strada Cutitul de Argint, nr. 3, Sector 4, Bucuresti, in Parcul Carol

O productie METALHEAD si BestMusic Live Concerts

Facebook event: www.facebook.com/events/1987459181392847/

www.metalheadmeeting.com

03.10.2015

DRAGONFORCE canta in premiera in Romania la festivalul Metalhead Meeting 2016

Intre 3 si 5 iunie 2016, METALHEAD va invita la a cincea editie a festivalului METALHEAD Meeting, o editie aniversara cu un lineup pe masura. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti si incepand cu ora 17 pana in zori, va veti putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internationale de metal.

Englezii de la DRAGONFORCE vor concerta in premiera in Romania la festival si se alatura thrasherilor germani de la KREATOR, trupei olandeze de symphonic metal Delain si grecilor de la Rotting Christ . Englezii vin la Bucuresti cu un setlist de peste 90 de minute care va trece prin toata cariera de peste 15 ani a trupei.

Despre DRAGONFORCE

Trupa britanica de epic power metal DRAGONFROCE, a fost formata in 1999 de chitaristii Herman Li si Sam Totman, initial numindu-se DragonHeart. Cu clipuri cu peste 70 de milioane de viewuri pe Youtube, Dragonforce este fara indoiala unul din capetele de afis ale noului val al metalului mondial.

Muzica lor este caracterizata de rapiditatea celor doi chitaristi si chiar daca in mod normal formatia este incadrata la Power Metal, Herman Li a descris stilul DragonForce ca fiind Nintendo Metal, pentru ca arpegiile si rapiditatea sa si a lui Totman confera un sunet asemanator muzicii celei de a treia generatii de jocuri video din perioada 8 biti.

Din 1999 pana in prezent Dragonforce a lansat 6 albume, ultimul dintre acestea, 'Maximum Overload' fiind foarte bine primit atat de public cat si de presa de specialitate.

In prezent, in DragonForce inseamna: Sam Totman si Herman Li la chitare, Marc Hudson la voce, Frederic Leclercq are in grija bassul dar face si backing vocals, Vadim Pruzhanov este la clape si Gee Anzalone se afla in spatele tobelor.

DESPRE METALHEAD MEETING

Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2016 sa sarbatorim 5 ani de METALHEAD Meeting . Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

ABONAMENTE

Abonamentele au pret special de 120 lei Acces General / 150 de lei Golden Circle, pana pe 1 decembrie, apoi acestea vor costa 140 respectiv 170 de lei in prima perioada de presale (pana pe 1 martie), respectiv 150 si 190 pana pe 15 mai si 160 si 200 dupa 15 mai si in ziua concertului

Abonamentele Golden Circle sunt limitate la 700 de persoane in total, capacitatea Arenelor Romane fiind de 7000 de persoane. Daca in 2015 am avut peste 17.000 de persoane in 4 zile de festival, Metalhead Meeting isi seteaza ca obiectiv sa depaseasca in 2016 acest record de audienta.

Abonamentele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro (locatii fizice in taota tara: Muzica, IQ BOX, Say Shop, Perfect Tour, VGeneration, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta,  Vodafone, Orange, Germanos, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, inMedio etc..)

METALHEAD Meeting – “Our passion, they wouldn’t understand”

Arenele Romane – Strada Cutitul de Argint, nr. 3, Sector 4, Bucuresti, in Parcul Carol

O productie METALHEAD si BestMusic Live Concerts

Facebook event: www.facebook.com/events/1987459181392847/

www.metalheadmeeting.com

09.09.2015

KREATOR si Delain vor canta la festivalul METALHEAD Meeting 2016

Intre 3 si 5 iunie 2016, METALHEAD va invita la a cincea editie a festivalului METALHEAD Meeting, o editie aniversara cu un lineup pe masura. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti si incepand cu ora 17 pana in zori, va veti putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internationale de metal.

Abonamentele au pret special de 120 lei Acces General / 150 de lei Golden Circle, pana pe 1 decembrie, apoi acestea vor costa 140 respectiv 170 de lei in prima perioada de presale (pana pe 1 martie), respectiv 150 si 190 pana pe 15 mai si 160 si 200 dupa 15 mai si in ziua concertului

KREATOR SI DELAIN

Thrasherii germani de la KREATOR si trupa olandeza de symphonic metal Delain, se alatura grecilor de la Rotting Christ pe afisul festivalului, urmand ca multe alte nume sa fie anuntate in curand.

KREATOR este una dintre trupele emblematice ale thrash metalului mondial, cu 33 de ani la activ si 13 albume de studio. Piese precum “Violent revolution”, “People of the lie”, “Enemy of God”, “Phobia”, “Impossible Brutality” sau “Civilization Collapse” vor rasuna de pe scena Arenelor Romane in cadrul unui show de peste 90 de minute.  Mille Petrozza si Kreator se intoarc la Bucuresti dupa 4 ani si promit un show exploziv pe scena festivalului Metalhead Meeting.

Pe DELAIN i-ati putut vedea live la inceputul lui 2015, in deschiderea showului sold out alaturi de Sabaton, eveniment warmup party pentru Metalhead Meeting 2015.  Olandezii combina symphonic metal-ul cu gothic metalul inca din 2002, cand trupa a fost formata de fostul clapar Within Temptation alaturi de solista Charlotte Wessels. Cu patru albume de studio la activ si 13 ani pe scena, Delain promit la Metalhead Meeting un concet de peste 70 de minute unde veti putea auzi piese precum “Stardust”, “We are the others” ,”Sing to me” sau “April rain”.
 
DESPRE METALHEAD MEETING

Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2016 sa sarbatorim 5 ani de METALHEAD Meeting . Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

ABONAMENTE

Abonamentele au pret special de 120 lei Acces General / 150 de lei Golden Circle, pana pe 1 decembrie, apoi acestea vor costa 140 respectiv 170 de lei in prima perioada de presale (pana pe 1 martie), respectiv 150 si 190 pana pe 15 mai si 160 si 200 dupa 15 mai si in ziua concertului

Abonamentele Golden Circle sunt limitate la 700 de persoane in total, capacitatea Arenelor Romane fiind de 7000 de persoane. Daca in 2015 am avut peste 17.000 de persoane in 4 zile de festival, Metalhead Meeting isi seteaza ca obiectiv sa depaseasca in 2016 acest record de audienta.

Abonamentele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro (locatii fizice in taota tara: Muzica, IQ BOX, Say Shop, Perfect Tour, VGeneration, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta,  Vodafone, Orange, Germanos, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, inMedio etc..)

In curand vom oferi la vanzare si suplimente de Meet & Greet (intalnire cu artistii) in numar foarte limitat si valabile doar cu bilet cumparat (la orice categorie) dar si o serie de pachete Stage VIP cu care puteti urmari showurile artistilor direct de pe scena.

METALHEAD Meeting – “Our passion, they wouldn’t understand”

Arenele Romane – Strada Cutitul de Argint, nr. 3, Sector 4, Bucuresti, in Parcul Carol

O productie premium METALHEAD si BestMusic Live Concerts

Facebook event: www.facebook.com/events/1987459181392847/

www.metalheadmeeting.com  | www.metalhead.ro

16.04.2015

Metalhead Meeting va ofera un VIP Golden Pass pentru 4 concerte si doua festivaluri

Metalhead Meeting si iabilet.ro va ofera pachete VIP Golden pass la 450 de lei cu acces in Golden Circle pentru METALHEAD Meeting 2015 si 2016 (primul nume confirmat, Rotting Christ) dar si pentru 4 warmup prty-uri oficiale pentru festival, toate cu trupe mari in locatii precum Arenele Romane. (ca idee, in 2015 am avut warmupuri cu Sabaton si Behemoth)

Primul eveniment de gen este concertul Sonata Arctica de pe 15 iulie de la Arene Romane. In 2015 urmeaza sa mai anuntam inca un show cu o trupa straina (de langa ocean) care isi va lansa noul album in octombrie la Arenele Romane iar anul viitor inca doua wamup party-uri pentru festival la Arenele Romane. Aveti 6 evenimente din care 2 festivaluri si 4 warmup party-uri la Arenele Romane cu acces in Golden Circle la doar 450 de lei.

Fanii care au cumparat deja abonamente la METALHEAD Meeting 2015 vor primi un voucher de 80 de lei cu care pot cumpara acest VIP Golden Pass. Pentru a-l primi, trebuie doar sa trimita un mail la contact @ iabilet.ro cu ID-ul comenzii de bilete de pe iabilet.ro . Oferta este exclusiv oferita de iabilet.ro pentru clientii sai si pachetele pot fi gasite doar pe iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea

Pachetele le gasiti aici: www.iabilet.ro/bilete-metalhead-meeting-2016-22947/

03.04.2015

METALHEAD Meeting 2016

Rotting Christ isi lanseza noul album la METALHEAD Meeting 2016 - 3-5 iunie, Bucuresti, Romania !

Editia de anul acesta (2015) o gasiti aici: www.facebook.com/events/338731476276502/

Revenim cu mult mai multe detalii si noi confirmari in curand

 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: