Pentru a accesa aceasta sectiune trebuie sa ai cont si sa fii logat!

ALTERNOSFERA canta pe 19 decembrie la Bucuresti


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Poze Alternosfera, Aeon Blank si Arashai la Arenele Romane Poze Alternosfera, Aeon Blank si Arashai la Arenele Romane Poze Alternosfera, Aeon Blank si Arashai la Arenele Romane Poze Alternosfera, Aeon Blank si Arashai la Arenele Romane
Adauga si tu o poza

19 Decembrie 2015
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 30-50

21.12.2015

Poze de la concertul Alternosfera sustinut la Arenele Romane

 Pozele de la concertul sustinut de Alternosfera la Arenele Romane din Bucuresti pot fi gasite pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos:

Poze Alternosfera la Arenele Romane

Foto Credits: Florin Matinca

14.12.2015

Alternosfera, Aeon Blank si Arashai la Arene: Program si reguli de acces

Dupa ce si-a lansat noul album Haosoleum, Alternosfera revine cu un concert pentru publicul din Bucuresti. Trupa canta pe 19 decembrie la Bucuresti la Arenele Romane. 
 
Alaturi de basarabeni, pe scena vor urca si trupele Aeon Blank si Arashai.
 
Va invitam sa cititi mai jos regulile de acces si programul evenimentului dar si multe alte informatii utile despre concert. La concertul de la Arene vom avea la vanzare merch oficial atat de la ALTERNOSFERA  cat si merch-ul oficial Metalhead.
 
ATENTIE: FUMATUL IN CORT ESTE INTERZIS ! Se fumeaza doar in locurile special amenajate la iesirea din cort.
 
ACCES
 
Portile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00 iar concertele incep la ora 19:30 
 
Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 19:00 dar puteti veni la orice ora doriti  sa vedeti trupele preferate, portile fiind deschise pana la finalul concertului
 
Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Odata intrati in incinta Arenelor Romane nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet
 
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acetia sunt insotiti de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.  
 
Accesul minorilor cu varste sub 12 ani este permis pe baza de bilet si doar insotiti de un adult posesor de bilet valid. 
 
Zona de concert din cort are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. Normele de siguranta le gasiti mai jos La locatie va fi prezent un cort de prim ajutor. Arenele Romane dipus de garderoba.
 
INFORMATII UTILE
 
Este interzis in zona de concert:
- accesul cu arme sau obiecte periculoase
- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
- umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaabil);
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
 
De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.
 
Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Strongbow, Silva Neagra, bere fara alcool, bere cu arome, apa, diverse sucuri, long drink-uri, energizante, cafea, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele
 
PROGRAM
 
DOORS: 19:00
ARASHAI: 19:30 - 20:10 (40 min)
AEON BLANK : 20:30 - 21:30 (60 min)
ALTERNOSFERA: 22:00 - 00:00 (minim 2 ore)
 
MASURI DE SIGURANTA
 
Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane dispun la cort de 4 iesiri de urgenta si inca una in spatele scenei. Exista iluminat automat in caz ca se ia curentul. De asemenea, vom avea si 2 pompieri la concert si stingatoare de incendiu de jur imprejurul cortului. 
 
De asemenea, vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta din Cort. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc. 
 
De asemenea, inainte de fiecare concert vor fi sedinte de PSI cu tot stafful si echipele care lucreaza la concert. Incercam sa facem asta si inainte de fiecare trupa de pe scena sau printr-un mesaj inregistrat care sa ruleze in pauze pe difuzoare. De asemenea, cortul este dintr-un material ignifug.  Biletele la acest concert vor fi limitat3 la 1500 de persoane ! 

In cort va fi si o zona speciala pentru persoanele cu dizabilitati.
 
 
OBLIGATIILE PUBLICULUI 
 
-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor,
-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta;
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;
-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;
-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate. 
 
BILETE
 
Biletele in presale pentru showul ALTERNOSFERA pot fi gasite in format electronic pe www.iabilet.ro si eventim.ro si in format fizic in retelele iabilet (www.iabilet.ro/retea) si Eventim la pretul de 40 de lei.
 
In ziua concertului, la intrare, biletele vor costa 50 de lei.
 
Reteaua de puncte fizice: Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara. Humanitas, Carturesti, Magazinele Vodafone si Orange, Germanos, Sala Palatului dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara dar si prin ordin de plata.
 
Un eveniment marca METALHEAD recomandat de ROCK FM
10.12.2015

Aeon Blank si Arashai canta cu Alternosfera pe 19 decembrie la Bucuresti

 Dupa ce si-a lansat noul album Haosoleum, Alternosfera revine cu un concert pentru publicul din Bucuresti. Trupa  canta pe 19 decembrie la Bucuresti la Arenele Romane. 

 
Alaturi de basarabeni, pe scena vor urca si trupele Aeon Blank si Arashai.
 
Aeon Blank este o formatie de rock alternativ cu influente metal, dark wave si gothic. O trupa tanara, dar cu o abordare plina de maturitate si seriozitate, Aeon Blank s-a facut rapid remarcata pe scena marilor festivaluri din Romania anului 2012, castigand si titlul de Best Alternative Newcomer in cadrul Metalhead Awards.
 
Trupa a semnat anul trecut cu Universal Music Romania si are doua albume la activ, “Handmadegods & Godmadedemons” (2012)  si “Dark Waters” (2014).
 
Aeon Blank inseamna: Emil Luca - chitara si voce, Mircea Becherescu - chitara, Adrian Popescu - bass, Zory David - clape si Radu Artin - tobe.
 
Despre ei, Arashai declara: "Arashai nu este mai mult decat transpunerea sub forma de vibratii a patru personalitati diferite.  Am format Arashai ca un mod de a ne exprima ideile, nemultumirile, convingerile si frustrsrile, de a pune laolata toate influentele noastre, muzicale sau nu, pentru a crea ceva nou si de a transmite un mesaj.  Nu suntem adeptii lui "suna ca" si ai lui "seamana cu", nu suntem fanii genurilor si clasificarilor. "Rap metal", "stoner", "sludge", "nu metal", "hardcore" nu pot sa ne descrie decat."
 
Biletele costa 40 de lei pana pe 18 decembrie iar in ziua concertului pe 19 decembrie si la intrare, biletele vor costa 50 de lei. 
 
Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara)
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts si METALHEAD, recomandat de ROCK FM.
 

 

02.12.2015

Showul Alternosfera se muta pe 19 decembrie la Arenele Romane

Dupa ce si-a lansat noul album Haosoleum, Alternosfera revine cu un concert pentru publicul din Bucuresti. Initial anuntat in TY Events Hall, datorita vanzarii foarte bune de bilete, ALTERNOSFERA va canta pe 19 decembrie la Bucuresti la Arenele Romane de la ora 20:00.
 
Astfel showul se muta de pe 17 pe 19 decembrie, sambata. Biletele deja cumparate sunt valabile si nimic nu se modifica.
 
Biletele earybird costa 30 de lei (pana pe 26 noiembrie) apoi pana pe 18 decembrie acestea costa 40 de lei iar in ziua concertului pe 19 decembrie si la intrare, biletele vor costa 50 de lei. 
 
Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara)
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts si METALHEAD, recomandat de ROCK FM.

 

17.11.2015

ALTERNOSFERA canta pe 19 decembrie la Bucuresti

Dupa ce si-a lansat noul album Haosoleum, Alternosfera revine cu un concert pentru publicul din Bucuresti.

ALTERNOSFERA canta pe 19 decembrie la Bucuresti in cortul incalzit al Arenelor Romane.

Biletele earybird costa 30 de lei (pana pe 26 noiembrie) apoi pana pe 18 decembrie acestea costa 40 de lei iar in ziua concertului pe 19 decembrie si la intrare, biletele vor costa 50 de lei. 
 
Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation din Sun Plaza, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara)
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts si METALHEAD, recomandat de ROCK FM.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook