Indian Fall, Lotul National De Hardcore, Dwarf Planet si Inopia concerteaza la Bucuresti

de Buvnitz

Indian Fall, Lotul National De Hardcore, Dwarf Planet si Inopia concerteaza la Bucuresti

In data de 30 octombrie in clubul Suburbia din Bucuresti Indian Fall si LOTUL NATIONAL DE HARDCORE dau startul turneului national ce cuprinde 9 orase. Alaturi de ei vor concerta Dwarf Planet si Inopia.

Indian Fall isi prezinta noul material discografic intitulat Season In Equilimbrium, prezentat si in cadrul concertului sustinut la Brasov alaturi de deja cunoscuta formatie Shining.

Nici LOTUL NATIONAL DE HARDCORE nu se lasa mai prejos si promit o portie sanatoasa de hardcore si nu numai, cu elemente bine definite de crossover ce vor atrage atentia chiar si celor mai exigenti ascultatori de metal.

Pentru Bucuresti se anunta doua trupe atrenante, Dwarf Planet si Inopia.

Dwarf Planet se pregatesc de lansarea primului material discografic, deja inregistrat, mixat si masterizat ce promite a fi unul din cele mai bine produse discuri lansate in scena underground. Astfel ca pentru concertul din data de 30 octombrie formatia a pregatit un setlist compus integral din acest album.

Inopia au o ascensiune rapida pe scena autohtona si vor incanta ascultatorii de sonoritati simfonice, gothic si nu numai.

Evenimentul va incepe la ora 20:00, pretul unui bilet fiind de 11 lei, cu un Rockshot inclus.

Eveniment sustinut si recomandat de METALHEAD.

Link-uri utile:

Indian Fall:
www.myspace.com/indianfallro

Lotul National De Hardcore: www.myspace.com/lotulnationaldehardcore

Dwarf Planet: www.myspace.com/dwarfplanetromania

Inopia: www.myspace.com/inopiainopia
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: