Dark Valentine's Party cu Indica in Silver Church Bucuresti

de Chaos Lore

Dark Valentine's Party cu Indica in Silver Church Bucuresti


Spune altfel “Te iubesc!”. Carlsberg te invita la Dark Valentine’s Party alaturi de cea mai de succes trupa de fete din Finlanda. Sambata, 26 februarie, de la ora 9, sarbatorim diferit ziua indragostitilor.

Dark Valentine's Party powered by Carlsberg te provoaca sa faci un pas in faa i sa recunosti ca stii sa iubesti chiar daca rozul nu ti se potriveste. Finlandezele de la Indica, trupa pop romantic care a cucerit lumea, vor da tonul petrecerii din Silver Church.

Dress code: Dark Chick.

Jonsu si Heini au format Indica in 2001. Formatia a fost completa cu Sirkku, Jenny si Laura, cinci bune prietene indragostite de muzica. Doua turnee cu Nightwish, un disc de platina si doua de aur in Finlanda, dar si numeroase single-uri in Top Ten au generat faima mondiala a trupei descoperita de liderul Nightwish, Tuomas Holopainen.

In 2003 trupa a semnat primul contract si a inceput sa lucreze la albumul de debut intitulat "Ikuinen Virta". Albumul a stat timp de 30 de saptamani in topurile din Finlanda si a obsinut discul de platina pentru cele mai bune vanzari.

Presa a inventat rapid o descriere a muzicii Indica: “pop romantic cu influente mistice”. Indica a lansat trei albume in Finlanda, iar doua au fost premiate cu discuri de aur. Cel mai recent material al formatiei, “A way away”, Nuclear Blast 2010, ingrijit personal de Tuomas Holopainen, se bucura de popularitate in Germania, Finlanda, Elvetia, Grecia ai Austria.

In 26 februarie 2011, Indica este invitata la petrecerea Dark Valentine's powered by Carlsberg, berea care te provoaca sa fii diferit si sa ii alegi o alta atitudine in a-ti exprima sentimentele. Evenimentul incepe la ora 9, iar Indica va urca pe scena la 10.

Petrecerea continua pana dimineata cu DJ, VJ, voie buna si Carlsberg, cea mai buna bere cu atitudine. 500 de bilete, in valoare de 30 de lei, sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si Germanos, a librariilor Cartureti i online, pe shop.artmania.ro, eventim.ro si myticket.ro.

Un eveniment ARTmania powered by Carlsberg.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook