Concert Inopia si OverDrive vineri in Ageless Club

de George Lazar

Concert Inopia si OverDrive vineri in Ageless Club


Stay Metal Forever si Ageless Club prezinta Magic Tales of a Winternight IV. Vineri, 16 decembrie, vino alaturi de prietenii tai la un nou club rock, Ageless Club, pentru a petrece o noua seara magica impreuna cu:


Inopia (Symphonic Epic Metal) Bucuresti
OVERDRIVE (Heavy Metal) Bucuresti

Intrare: 10 Lei (in ziua concertului)

Accesul publicului se va face incepand cu ora 20.00.INOPIA

Dupa o absenta de aproape un an de pe scena metalului romanesc, Inopia (trupa formata in 2005) revine cu forte proaspete. Timpul in care Inopia nu a mai sustinut prestatii live, a fost dedicat inregistrarii urmatorului material discografic care va contine 19 piese. Este vorba despre o opera rock originala numita "Aeternum", prima parte din trilogia "Ama Sacer". Inregistrarile au loc in studioul Taine Multimedia.

In concertul din decembrie vor interpreta atat piese de pe primul lor album, "Monuments of Sadness", cat si unele piese care inca nu au fost lansate oficial.

In acest concert va debuta alaturi de Inopia si un nou membru: Irina Paduraru – flaut. “Inopia s-a nascut dintr-o necesitate, deci dintr-o lipsa… un gol care s-a cerut umplut, ca un soi de foame de sunete. Numai ca acest gol este un soi de gaura neagra: cu cat incerci sa-l umpli mai mult, cu atat devine mai puternic si te devoreaza. Muzica te domina si o domini ca pe o femeie… si tot zbuciumul asta credem ca ne reprezinta.”


OVERDRIVE

OverDrive este o trupa de heavy-metal formata in toamna anului 2010.

Ideea de trupa a venit cu 2 ani mai devreme, cand cei doi chitaristi ai trupei, Soso si Shumu, pe atunci proaspati initiati tainele chitarii, s-au gandit ca ar fi o idee buna sa puna in aplicare ceea ce invata.

Au cautat oamenii potriviti care sa completeze formula, lor alaturandu-se Andrei la tobe, Gabi la voce, Marius la chitara bas si astfel a luat nastere OverDrive.

In cursul anului 2011 trupa a sustinut numeroase concerte in cluburi din Bucuresti, dar si un recital in cadrul sectiunii rock a Festivalului Mamaia. Printre influentele trupei se numara Motorhead, Iron Maiden, Guns''N''Roses si Trooper in cantitati egale si placute.

Ageless Club
se afla pe Calea Serban Voda la nr 213 – intersectia cu Cutitul de Argint din Bucuresti. www.ageless.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook