Action Bass Tom Band: Bere, femei si mult metal!

22 Septembrie 2009 Buvnitz

Action Bass Tom Band: Bere, femei si mult metal!

Am stat de vorba recent cu Action Tom Bass Band, formatia germana din Bavaria, capitala berii, ce va concerta in data de 25 septembrie alaturi de Negativist, Kistvaen, Tarantula si Spectral in clubul Suburbia din Bucuresti. Aflati din interviul de mai jos:

De unde vin numele si la ce ar trebui sa ne asteptam de la acest concert? De ce Action Bass?

Povestea este destul de simpla. Inainte de primul concert nu aveam un nume pentru trupa, dar nici nu doream sa venim cu un nume banal, pe moment. Ne gandeam la ceva heavy, brutal, trebuia sa fie trv. Asa ca am decis sa folosim porecla lui Tom pentru ca lumea il tot striga pe la concerte.

Poze PozeMH - Action Bass Tom Band


Toti se intreaba, de unde ati aparut si de ce cantat in Romania?

Suntem din Hellfield, Bavaria. Nu este foarte departe de Munchen, oricum noi avem Oktoberfest, taramul berii. De ce cantam in Romania? Pentru ca aveti cei mai fanatici ascultatori de metal din lume!!!

Veti canta si in Ucraina. Ce crezi ca au in comun aceste doua concerte, Romania si Ucraina?

Vreau sa multumesc Ukragh Productions pentru aceste doua concerte, unul in Kiev si altul in Odessa. Habar n-am ce au in comun. Eu sper sa fie multa bere si femei.

Ce va inspira?

Soundul nostru este destul de direct, old school. Basul este ca un tanc…cantam despre natura, experiente personale si bere. De ce cantam? Pentru ca vrem sa traim metal. Vrem sa ne distram alaturi de cei din public.

Cum reactioneaza publicul?

Daca noi ne simtim bine pe scena, automat acel sentiment se propaga si in public. Thrash-ul old school este un gen foarte potrivit pentru concerte, intotdeauna au fost reactii pozitive.

Spune-mi ceva despre versuri.

Care versuri?

Poze PozeMH - Action Bass Tom Band



Ce ati pregatit pentru concertul din Bucuresti?

Vei vedea, vino la mine dupa concert.

O ultima intrebare. Ce ar trebui sa ofere publicul?

Fiti atenti. Vor canta 5 trupe foarte bune, le-am ascultat pe toate. Va fi o atmosfera extraordinara, nu uitati sa aduceti bere!

Morrison vs. Action Bass Tom Band

Ascultati cateva piese aici: Action Bass MySpace

Poze PozeMH -


Concerte recomandate: