Blitzkrieg C.O.D. (interviu)

26 August 2014 Alin Pildner

Blitzkrieg C.O.D. (interviu)


A venit timpul pentru un nou interviu-fulger, de data aceasta discutand cu Dragos Stanciu (aka Peter Halat Alb Stancy), solistul trupei rock C.O.D.. Enjoy! :)




1. Salut. De ce va cheama cum va cheama? De unde numele trupei?
Ne cheama asa pentru ca la vremea aia atat a fost inspiratia.Nu prea ne-am batut capul cu seminificatii si mistificari ale numelui, trupa face numele nu invers.


2. Daca trupa nu se chema cum se cheama, care era varianta doi cand i-ati ales numele?

The Honey Badgers, ceva cu "The" in fata ca sa fie pe val :). Glumesc, nu cred ca a existat varianta doi, nu am investit foarte mult in chestia asta , a fost o propunere pe care a aceptat-o toata lumea si aia a fost.


3. Care e cel mai groaznic show la care ati cantat vreodata? Ma refer, evident, la conditii.

Groaznic e un cuvant cu multe gradatii :)) , am prins vremuri pe scena cand groaznicul era mult mai groaznic decat e acum, am cantat cam in orice conditie si m-am bucurat de fiecare experienta desi pe unele nu le-as mai repeta.Cred ca cea mai interesanta "groaznica" experienta a fost intr-un barulet (Hazard) la sublsol unde nu aveau impamantrea , podeau era uda si de fiecare data cand atingeai microfonul te curentai.


4. Care e cea mai buna piesa a voastra si de ce?

De pe disc eu personal aleg "I need to get out" pentru ca imi place vibe-ul , dar urmeaza niste piece noi pe care le as trece in categoria asta.Pana vor vedea lumina zilei raman la varianta de mai sus.



5. Daca ai fi putut canta in alta trupa romaneasca, in care ai fi cantat? Dar straina?

In trupele din Romania care imi plac nu m-as baga ca probabil le-as strica iar alea care nu-mi plac nu-mi plac :) mie imi e bine aici unde sunt si aceeasi logica merge si pentru strainatate.


6. Cand ai auzit prima oara de METALHEAD? Era de bine, sau de rau?

Undeva prin primii mei ani de facultate cand s-a lansat, era la inceput:) nu era de rau, promitea sa fie de bine.


7. Daca n-ai fi fost artist ce te-ai fi facut?

M-as fi facut eu pe mine un om foarte nefericit.


8. Daca ai organiza tu un festival unde trupa ta sa fie headliner, ce invitati ti-ai aduce? (sa zicem ca ai un buget monstruos de mare)

Toate trupele din Romania care imi plac mie:) si i-as plati regeste din bugetul meu monstruos de mare \m/. Altfel as vrea sa vad pe la festuri trupe precum Clutch, Red Fang, Russian Circles , Caspian, Alabama Thunderpussey as vrea sa revad StoneSour, as vrea un Godsmack pentru ca au anulat si lista poate sa continue pe 1000 de foi A4, dar cel mai tare mi -ar placea sa vad trupele din Romania platite asa la nivel de fest si cu un public de 5k+.


9. Ce alegi: Videoclip nou sau EP?

Ambele!


10. Care a fost primul concert la care ai cantat? (nu neparat cu trupa ta, tu, ca artist)

Ceva serbare pe la liceu , eu chitara si tentativa de voce:)


11. Pune-ne si tu o intrebare si noi raspundem :)

Oki:). Barbatii fac celulita? :)

METALHEAD.RO: Asta are treaba cu telefoanele mobile, sau cum ?




Concerte recomandate: