Vlad Gorneanu (ZOB) - Vom lansa un album chiar daca o sa-l asculte doar prietenii nostri (interviu)

21 August 2013 Ana-Maria Gavrila

Vlad Gorneanu (ZOB) - Vom lansa un album chiar daca o sa-l asculte doar prietenii nostri (interviu)

Vlad Gorneanu, solistul si basistul trupei Zob, trupa care va urca in seara zilei de 6 septembrie pe scena Festivalului Posada Rock 2013 pentru a sustine un concert a avut amabilitatea sa raspunda unui mic interviu pe care il puteti urmari mai jos:

1. Posada Rock: Cum a fost experienta B’estFest 2013? (public, organizare, etc)

Vlad: Public de nota 11 (la noi, cel putin), organizare... nu stiu pentru public, dar sa ai cabina de schimb la 400 de metri de scena pe care cinti... fa socoteala. Nu vreau sa aduc alte subiecte in discutie pentru ca nu e treaba mea sa comentez si nu cred ca au fost intentionate scaparile organizatorilor.

2. Posada Rock: Ati sarbatorit majoratul cu un album (ZuluOscarBravo), iar de atunci a trecut ceva timp, planuiti lansarea unui nou material?

Vlad: Absolut. Il vom lansa chiar daca o sa-l asculte doar prietenii nostri. Si o sa sune brici. Si noi o sa ne bucuram impreuna cu cine va binevoi sa-l audieze.

3. Posada Rock: Guilty pleasures in muzica si filme

Vlad: Nu inteleg intrebarea. Daca e despre ce cred eu raspunsul meu e porn. Porn cu pitici, un urangutan cu hemoroizi, Alexandra stanciu (sau cum pastele ma-sii o cheama p-aia batuta de pestele ei) si Inna. Cele doua dive ar fi paroase ca bunica-mea in 39.

4. Posada Rock: Ce trupa /artist de la noi va place sau v-a influentat de-a lungul timpului?

Vlad: De placut imi place ZOB. Iar Timpuri Noi (in varianta veche) ramine topul alternativului romanesc.

5. Posada Rock: Daca ati fi organizator de evenimente, ce trupe ati aduce in concert la noi?

Vlad: Paul McCartney, Devin Townsend, The Cure... chestii d-astea. si AC/DC de doua ori pe trimestru.

6. Posada Rock: Albumul care v-a marcat viata si/sau v-a schimbat ideea despre muzica?

Vlad: Sgt. Pepper de la The Beatles, Addicted de la Devin Townsend Project... astea doua imi vin in minte acum, sunt mult mai multe, toate exceptionale.

7. Posada Rock: Solistul de la Sex Pistols a fost imaginea unei marci de unt, Alice Cooper a facut reclama unor rechizite scolare...daca ar fi sa fiti imaginea unui produs, care ar fi acela?

Vlad: As vrea sa fiu imaginea unui prezervativ cu gust de ardei iute. Pe ambele fete. Iar daca e sa vorbim serios, Harley-Davidson.

8. Posada Rock: Sex Pistols sau Ramones?

Vlad: Ramones.

9. Posada Rock: Ce album ati putea asculta pe repeat fara sa va plictisiti?

Vlad: Addicted de la Devin Townsend Project.

10. Posada Rock: Ati auzit pana acum de festivalul concurs Posada Rock din Campulung Muscel, daca ”da” ,de unde? Ce asteptari aveti?

Vlad: Din cite stiu e un festival cu traditie si este uimitor ca a rezistat atita vreme. Uimitor si totodata de admirat si felicitat. Eu ma astept in primul rind la o sonorizare buna, daca avem asa ceva de restul ne ocupam noi si suporterii nostri. Si va fi demential.

Posada Rock : Ce mesaj transmiteti celor care vor veni la aceasta editie a Festivalului Posada?

Vlad: Sa fie alaturi de formatiile preferate, sa se iubeasca si mai ales sa faca ce socotesc ei de cuviinta. Si sa ajunga acasa dupa festival intr-o bucata :) Roc si Rol

Trupa ZOB este prezenta pe scena rock-ului romanesc din anul 1993, in perioada 1996-2009 trupa a lansat 5 albume: Parodisiac, Telenovelas, III, Printre nori si ZuluOscarBravo, albume care au cucerit publicul prin piesele lor Telenovele, Prietena mea, Printre nori, Cantec de dragoste sau Clona devenite clasice pentru punk rock-ul romanesc.

In acest an, formatia ZOB va fi prezenta in seara de 6 septembrie la Festivalul Posada Rock 2013 alaturi de trupele Niste Baieti si Up to Eleven.

Bilete/abonamente vor fi disponibile la intrarea in zona de concert, la urmatoarele preturi:

- 15 lei biletul pentru o zi

- 30 lei abonamentul pentru cele trei zile de festival


Concerte recomandate: