Interzis - Al Doilea Album

de Buvnitz

Interzis - Al Doilea Album

Pentru o trupa romaneasca de rock, al doilea album ori vine mai greu ori nu vine deloc. Conditiile le stim cu totii. Oarecum ironic, 'Interzis' o duc bine fiind un nume deloc Interzis mai ales daca judecam dupa contractul cu A&A Records prin care evident conditiile pentru un material discografic capata noi directii.

Intitulat sugestiv 'Al Doilea Album', Interzis ne prezinta 9 piese raportate la viata de zi cu zi sau mai degraba problemele adolescentine (bine nu a judeca acel penibil gen Blaxy Girls). De fapt versurile ma duc cu gandul la satira tipica Zob. Interzis vorbesc despre jmecherul de cartier, asfaltul din Vama Veche sau perfectiunea feminina, lucruri care pana la urma sunt subiecte pe care le intalnim foarte des si la care se poate raporta oricine.


Muzical e un rock simplu si foarte accesibil insa fara a lasa neaparat impresia de muzica comerciala, ba chiar deloc genul de piese pe care le poti auzi la radio in ora de prime time. Inregistrat in studioul Vita de Vie si masterizat de Raimond Vancu, calitatea audio confirma faptul ca si in Romania se pot lansa materiale cel putin decente.

Al doilea album este in sine un produs simplu care cucereste publicul amator prin sinceritate. Si tocmai pentru efortul depus primeste o nota mare din partea noastra:) Pana la urma, trupele noastre trebuie incurajate.

Gizas

Nota: 9/10

Tracklist:


Balada pentru un jmecher
Vama Veche
Papadia
Taina
Iza
Nu te intreba
Nu-mi pasa
Instrumental II
Fabrici de sperante
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: