Cristi Minculescu a inregistrat o piesa alaturi de Paula Seling

de Alex Warheart

Cristi Minculescu a inregistrat o piesa alaturi de Paula Seling


"Lumi paralele", piesa inregistrata de Cristi Minculescu alaturi de Paula Seling a fost difuzata in premiera la Rock FM, in cadrul emisiunii lui Cristian Hrubaru. Compozitia este o adevarata balada pe care cei doi artisti, Cristi si Paula, o daruiesc fanilor de sarbatori.


"Ei bine, azi pot sa va spun ca e cel mai drag proiect la care am lucrat... Am scris versurile PENTRU noi doi, iar Andrei Tudor s-a dedicat total sa scriem, impreuna, o piesa ce sper sa va transmita cate ceva din sufletele noastre”, a spus Paula Seling pe pagina sa de Facebook.


Dupa ce timp de peste 30 de ani a fost inimitabilul solist al celei mai iubite trupe rock din Romania, Cristi Minculescu a ales sa se retraga din formatia care l-a consacrat. Surpriza a fost foarte mare pentru fanii trupei, dar viata merge mai departe! La fel si Cristi care promite sa revina cu o noua formatie a carui nume este Lotus.Sursa: Rock FMDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook