E posibil sa avem un concert aniversar 40 de ani Iris pe Arena Nationala

de Cristi Nedelcu

E posibil sa avem un concert aniversar 40 de ani Iris pe Arena Nationala


Cristi Minculescu si Nelu Dumitrescu au fost joi invitatii lui Cristian Hrubaru la Rock Fm, unde au vorbit despre recenta reintregire a Iris. Artistii, care se gandesc sa organizeze un concert aniversar de 40 de ani pe Arena Naionala, le-au mulumit din inima fanilor la presiunea carora au reluat proiectul muzical comun.

„S-a intamplat, nu e de ajuns? Unele lucruri e mai bine sa ramana neexplicate. Eu, de cand sunt unde stiti toti ca sunt, chiar daca as fi vrut sa sterg niste chestii, tot n-as fi putut, pentru ca am numai 30 de ani la Iris” a explicat Minculescu in direct la Rock FM, atunci cand Cristi Hrubaru l-a rugat sa dezvaluie detaliile reunirii.

„Am zis de atatea ori ca Nelu i ceilalti doi membri fondatori au meritul incontestabil de a duce trupa pana la Polivalenta aia dinainte de a pleca Nutu in armata, cand s-au lansat practic in faa a aproape 8000 de oameni” a mai spus solistul vocal. Minculescu a afirmat ca prioritatea o reprezinta colaborarea cu Iris, reinceputa la presiunea fanilor.

„Vom fi pana la urma Iris, de asta ne-am adunat, nu sa ne jucam” a sustinut si Nelu Dumitrescu. „Rafael si-a ales drumul lui in viata” a confirmat acesta, neexcluzand o eventuala colaborare cu acesta.

Aflat intr-o dispozitie foarte buna, Minculescu le-a dezvaluit ascultatorilor Rock FM si cateva detalii inedite din cariera sa, cum ar fi porecla primita in urma cu multi ani. „Gati-de-aur. Asa mi-a zis George Alexandru, actor, prin 87” a spus el.

Cristi Minculescu a vorbit si despre posibilitatea organizarii unui super-concert aniversar de 40 de ani al Iris pe Arena Nationala. „Daca o anuntam de acuma, o sa o facem peste doi ani. Anunt si eu retragerea si atunci o sa fie plin. i pe urma ma retrag in fiecare an” a glumit invitatul.

Invitatii le-au transmis cate un mesaj fanilor. „Ma bucur ca trupa Iris va merge mai departe, ma bucur ca suntem din nou in formula completa. Sa aiba incredere in noi, ca nu-i vom dezamagi si vom lupta pentru rockul romanesc” a spus Dumitrescu.

„Eu le multumesc mult. Practic, datorita lor sunt langa Valter, langa Boro, langa Nelu” a spus si Minculescu.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook