Iris - Din Alb in Alb (piesa noua)

de Buvnitz

Iris - Din Alb in Alb (piesa noua)


Din Alb in Alb, o noua piesa semnata de Iris, poate fi ascultata mai jos.

"L-am vazut pe Rafael la o emisiune tv si mi-a placut atitudinea lui. L-am contactat si i-am dat un repertoriu de invatat. Lucrurile au mers bine si am hotarat sa il aducem alaturi de noi. Am ramas prieten si cu Toni Seicarescu, insa diferentele muzicale au dus la aceasta separare." declara Nelu Dumitrescu.

METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe, joi, 27 martie 2014, incepand cu ora 21:00, la un concert cu legenda rockului romanesc, IRIS!

Trupa Iris este una dintre cele mai indragite trupe de rock din Romania, cu o activitate muzicala de peste 35 de ani si 19 materiale discografice lansate.

Vino la Hard Rock Cafe sa asculti piese de legenda precum “Somn Bizar”, “Noaptea”, “Sa nu crezi nimic”, “Ultimul mic dejun al lui Bon”,”Baby”,”Totul sau nimic” sau “De vei pleca”, totul in cadrul unui concert eveniment pentru fanii de toate varstele!

Biletele pentru concertul IRIS din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.metalhead.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 40 de lei cu loc la masa si 50 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei (numarul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook