Iris a filmat 10 ore pentru clipul Iris Aeterna

de Morrison

Iris a filmat 10 ore pentru clipul Iris Aeterna
Iris a demonstrat, pe 5 octombrie, ca nu degeaba Valter Popa (chitara), Nelu Dumitrescu (baterie), Boro (bass), Cristi Minculescu sunt supranumiti nationala de rock a Romaniei. Trupa a adunat la Aeroportul Baneasa peste 18.000 de oameni care au cantat cot la cot cu Cristi Minculescu toate piesele lansate in cei 30 de ani de cariera.

In acelasi timp a fost lansat albumul aniversar, Iris -30 de ani, Cei ce vor fi, un poem rock ce contine 26 de piese noi cu invitati de exceptie: Maia Morgenstern, Florin Chilian, Tudor Chirila, Felicia Filip, Nicu Covaci, Adrian Despot, Adrian Pintea, Paula Seling, Mihai Godoroja, Vlad Mirita, Nutu Olteanu.

Primul single, Iris Aeterna, e deja difuzat la radiourile din toata Romania, iar clipul a fost filmat acum cateva zile urmand sa-l vedem in curand la tv. Filmarile au avut loc la cazinoul din Sinaia si au durat mai ,mult de 10 ore.

Chiar daca cei de la Iris erau foarte obositi din cauza programului extrem de incarcat din ultima perioada, interviuri la radio si tv, repetitii, etc, au rezistat eroic ascultand cu atentie indicatiile regizorului, fiind aplaudati la final de toata echipa de filmare pentru profesionalismul de care au dat dovada pe toata durata inregistrarilor.

Roton


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook