Iris decorati la Cotroceni

de Morrison

Iris decorati la Cotroceni
Presedintele Traian Basescu ii decoreaza vineri, la ora 16,00, pe membrii formatiei Iris, la Palatul Cotroceni, potrivit programului sefului statului anuntat de Administratia Prezidentiala. Trupa Iris va sustine, vineri seara, la Aeroportul Baneasa, un concert cu prilejul implinirii a 30 de ani de activitate muzicala.

In avanpremiera concertului de pe Aeroportul Baneasa, veteranii rockului romanesc au lansat albumul aniversar 'Cei ce vor fi' - un poem rock, care deruleaza o serie de stari, de trairi ce pun in evidenta experienta acumulata de-a lungul carierei.

'Sper sa avem aceeasi audienta ca la aniversarea de acum cinci ani si sa nu ploua. La concert vor fi cinci piese noi - 'Iris Aeterna', 'Ingerii goi', 'Lacrimi de roua', 'Evadare de cinci stele' si 'Dorinta' - alaturi de piesele mai vechi ale trupei', a spus solistul Cristi Minculescu.

Invitati in concert sunt Florin Chilian, Tudor Chirila de la trupa Vama, Paula Seling, soprana Felicia Filip - veche colaboratoare a trupei, Vlad Mirita, Corul Acustic, Adrian Despot si Cezar Popescu de la Vita de vie, Nutu Olteanu, Mike Godoroja, Trupa Voodoo, Adrian Plesca (Artanu') si Trooper.

Melodiile trupei vor alterna cu momente de poezie interpretate de actrita Maia Morgenstern, dar si cu versuri inregistrate de regretatul actor Adrian Pintea.


Concertul va dura aproximativ trei ore, iar accesul publicului se va face incepand cu ora 15,00.

Formatia Iris a fost intemeiata in 1976 de Nutu Olteanu (chitara) si Emil Brando (bass), carora li s-a alaturat bateristul Nelu Dumitrescu. Trupa a trecut prin numeroase schimbari de formula, cea mai reprezentativa fiind cea care a avut in componenta cuplul de chitaristi Nutu Olteanu - Adrian Ilie, avandu-l solist pe Cristian Minculescu.


Ziare.com


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook