Iris deschide Def Leppard si Whitesnake

de Morrison

Iris deschide Def Leppard si Whitesnake
Doua dintre cele mai mari trupe rock ale lumii, Def Leppard si Whitesnake, vor sustine un concert in Romania, in cadrul Turneului European The Good and The Bad pe care cele doua formatii britanice il pregatesc impreuna anul acesta.

Concertul este organizat de Fun Time Production in data de 8 iulie 2008, ora 19, in parcarea B de la Romexpo.

Biletele se pun in vanzare in data de 27 martie, in reteaua de magazine Diverta si online pe www.bileteonline.ro, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.vreaubilet.ro . Preturile pentru fiecare categorie de bilete variaza in functie de pozitionarea fata de scena: Zona A 75 ron / Zona B 55 ron / Tribuna II-a - 195 ron / Tribuna VIP 250 ron.

In deschidere va canta trupa Iris. Iris este una dintre cele mai bune trupe rock romanesti, cu o activitate de 30 de ani in industria de muzica romaneasca. In 5 octombrie 2007, Iris a sarbatorit cei 30 de ani de cariera printr-un concert extraordinar organizat de Fun Time Production pe Aeroportul Baneasa.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: