Iris ia in calcul schimbarea versurilor piesei 'Allez Allez'

de Morrison

Iris ia in calcul schimbarea versurilor piesei 'Allez Allez'


Nelu Dumitrescu, fondatorul Iris, si Rafael, noul solist vocal al trupei au venit miercuri in studioul Rock FM la invitatia lui Cristian Hrubaru, pentru a le vorbi fanilor despre cel mai recent single „Allez Allez”, o piesa lansata in urma cu cateva zile, care a devenit deja un subiect de discutie controversat pentru fanii grupului rock. Invitatii au declarat ca vor sa schimbe textul piesei, care ar fi trebuit sa fie unul provizoriu.


„Ce a fost in capul vostru de ati scos piesa asta?” a fost prima intrebare a lui Hrubaru.

„Nu a fost nimic in capul nostru, chiar nimic. Gol a fost” a ras Dumitrescu. „Am dorit sa-i trezim un pic pe rockerii nostri, cei care mai sunt” a continuat el, explicand ca piesa este o parodie. Invitatul a povestit ca piesa a fost gata inca din luna octombrie a anului trecut, la ea lucrand membrii Iris si Mihai Alexandru.

„Eu vorbesc de trupa mea de suflet, de nationala de rock a Romaniei. Nu accept asa ceva. Daca eu ma duc la restaurant si vreau fructe de mare de ce imi bagi pe gat fasole? E pacat de linia melodica! E atat de frumoasa” a raspuns Cristian Hrubaru, referindu-se la versurile controversate ale piesei.

In discutie a intervenit si Rafael, care a explicat ca versurile ar fi trebuit sa fie unele provizorii. „Acesta nu a fost textul piesei. El a fost conceput pentru metrica, urmand ca mai apoi sa-i facem text propriu-zis. A fost facut la distractie, intr-un moment mai de veselie. i eu am spus: 'Sper ca nu ramane textul asta, pentru ca pe mine nu ma reprezinta si nu-l simt'” a declarat Rafael.

Dumitrescu a mai dezvaluit ca, inainte de a o lansa in aceasta varianta, membrii trupei au tinut cont si de sfaturile prietenilor. „Oamenii au ascultat si le-a placut. Au zis ca este moderna, este tinereasca si cu asta basta. Asa ne-au spus unii. Unii au spus ca nu este Iris. Corect, nu este Iris, dar spune-mi care este Iris?” a spus el.

Cristian Hrubaru a reusit sa-i convinga pe cei doi invitati ca linia melodica excelenta are nevoie de alte versuri. „Piesa aceasta exista si cu alt text, dar trebuie sa vobim cu Mihai Alexandru” a recunoscut Dumitrescu. „Vom lua masuri

Si Rafael a confirmat ca este pentru schimbarea textului: „Ii iubesc si ii respect pe toti fanii Iris care s-au revoltat. Ei m-au exprimat si m-au reprezentat si pe mine foarte bine. In tot ce spuneau de fapt era lupta mea initiala”.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook