Iris in turneu national

de Morrison

Iris in turneu national
Cristi Minculescu (voce), Nelu Dumitrescu (baterie), Boro (bass), Valter Popa (chitara) si Relu Marin (clape), componentii nationalei de rock a Romaniei pleaca in turneu.

Iris le prezinta tuturor fanilor din Romania cel mai nou album, Cei ce vor fi, un poem rock cu 26 de piese noi si cu invitati de exceptie: Maia Morgenstern, Florin Chilian, Tudor Chirila, Felicia Filip, Nicu Covaci, Adrian Despot, Adrian Pintea, Paula Seling, Mihai Godoroja, Vlad Mirita, Nutu Olteanu.

Dupa succesul concertului de la Aeroportul Baneasa, unde peste 18.000 de bucuresteni au sarbatorit 30 de ani de cariera pentru Iris a venit randul suporterilor din: Ploiesti, Brasov, Iasi, Sibiu, Timisoara si Cluj sa cante cot la cot cu Cristi Minculescu piesele consacrate dar si cele mai noi cantece ale nationalei de rock a Romaniei.

Agenda turneului se prezinta astfel:

* marti, 13 noiembrie, Ploiesti, Sala Sindicatelor;
* miercuri, 14 noiembrie, Brasov, Club No Problem;
* joi, 15 noiembrie, Iasi, Club Max;
* vineri, 16 noiembrie, Sibiu, Club Liquid;
* sambata, 17 noiembrie, Timisoara, Club CCCP;
* duminica, 18 noiembrie, Cluj Napoca, Casa Studentilor.


In fiecare oras fanii Iris vor putea sa-si cumpere albumul Iris - `Cei ce vor fi`, postere si tricouri cu formatia lor preferata.

Roton


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:






Like us on Facebook