La multi ani, Cristi Minculescu!

de Buvnitz

La multi ani, Cristi Minculescu!


Cristi Minculescu isi sarbatoreste azi ziua de nastere, indragitul solistul al trupei Iris implinind varsta de 53 de ani, anunta Bestmusic.

Cristi Minculescu a devenit vocea grupului Iris in 1980. Cariera muzicala si-a inceput-o insa in 1979, alaturi de grupul Harap Alb. De-a lungul timpului, Cristi Minculescu a mai activat in Voltaj (trupa infiintata in 1982 de chitaristul Adrian Ilie) si formatia Totusi, alaturi de Andrei Paunescu, fiul poetului Adrian Paunescu.

Cristi Minculescu a scris o pagina importanta din istoria rockului romanesc impreuna cu Iris, lansand o serie de piese cu mare priza la public: "Trenul fara nas", "Pe ape", "Tot zbor", "Cine ma striga in noapte", "Baby".

Iris implineste in acest an 35 de ani de la infiintare, prilej cu care Cristi Minculescu si colegii sai vor lansa un nou material discografic si vor sustine un concert aniversar la Bucuresti, in luna iunie.

Citeste mai mult: La multi ani, Cristi Minculescu!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook