O trupa rock semneaza imnul nationalei de fotbal

de Alin Pildner

O trupa rock semneaza imnul nationalei de fotbal


Site-ul Federatiei Romane de Fotbal a anuntat incetarea cautarilor pentru noul imn al echipei nationale, castigatori fiind anuntati nimeni altii decat Iris , una dintre cele mai indragite formatii rock autohtone.

Mai jos puteti parcurge comunicatul oficial al FRF, precum si preview-ul noului imn rock, care nu-i tocmai nou si nici tocmai rock, fiind vorba, de fapt, despre piesa "Allez, Allez", compozitie care a reusit sa imparta fanii trupei in doua tabere.

Pe baza unui parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal, trupa IRIS a compus noul imn al echipei nationale si al suporterilor pentru viitoarele preliminarii ale Campionatul European 2016, gazduit de Franta.


Imnul va fi lansat oficial luni, 1 septembrie, pe site-ul oficial FRF.ro. Pana atunci, astazi va prezentam un mic fragment din cantecul care va rasuna pe stadion la meciurile ”tricolorilor”.


"Este o mare onoare pentru formatia IRIS sa sustina Echipa Nationala si sa participe la aceasta campanie de calificare si de schimbare totala a fotbalului romanesc”, a declarat Rafael, solistul trupei.Sursa: frf.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook