Solistul Toni Seicarescu paraseste Iris?

de Buvnitz

Solistul Toni Seicarescu paraseste Iris?


Cantaretul Toni Seicarescu, cel care l-a inlocuit pe Cristi Minculescu in trupa Iris, a starnit critici dure din partea colegilor, dupa si-a exprimat dorinta de a parasi grupul. Informatia este publicata de Gandul.info

Artistul in varsta de 50 de ani a aratat ca i-ar placea sa se intoarca in formatia Directia 5, din care a mai facut parte si in trecut.

Vestea nu a fost bine primita insa de ceilalti membri ai trupei Iris, tobosarul Nelu Dumitrescu fiind cel care a reactionat cel mai dur.

„Daca el poate sa-si ia lumea in cap la 46 de ani, nu-mi pasa. O sa revina in obscuritate”, a spus acesta. „Daca vrea inapoi la Marian (Ionescu, n. red), sa cante cu pistolul la tampla, nu are decat. El nu a cantat niciodata intr-o trupa serioasa”, a continuat muzicianul.

Pe de alta parte, Nelu Dumitrescu a fost cel care, dupa plecarea lui Cristi Minculescu din trupa, l-a adus pe Toni Seicarescu in pozitia de solist al grupului, precizeaza OMG Yahoo! Romania.

„E greu sa apari pe scena ca si cum nu s-a intamplat nimic. Toni e un ingamfat. Trebuie sa mai prinda radacini la Iris. Noi nu il dam afara, dar dupa sase luni eu stiu daca o ia razna?”, a declarat tobosarul.

„Oricum, nu solistii au facut Iris. Si lui Minuculesu i-a parut rau ca a plecat”, a conchis acesta.

Pana acum, Toni Seicarescu nu a facut niciun comentariu pe marginea zvonurilor aparute.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook