Toni Seicarescu, concediat din Iris? Dar cine este Rafael?

de Buvnitz

Toni Seicarescu, concediat din Iris? Dar cine este Rafael?


Potrivit Rock FM, Toni Seicarescu a fost exclus din formatia Iris iar membrii trupei au deja un nou solist: Rafael.

Rafael este un solist si compozitor ajuns in atentia publicului in 2008 odata cu lansarea piesei Am Crezut In Ochii Tai, lansata via Sony Music (cover dupa piesa formatiei Krypton). Ulterior a debutat si cu formatia Flash Band.

Zvonul lansat de Rock FM pare destul de credibil avand in vedere ca Nelu Dumitrescu si-a exprimat public nemultumirea cu privire la atitudinea lui Seicarescu:

„Daca el poate sa-si ia lumea in cap la 46 de ani, nu-mi pasa. O sa revina in obscuritate”, a spus acesta. „Daca vrea inapoi la Marian (Ionescu, n. red), sa cante cu pistolul la tampla, nu are decat. El nu a cantat niciodata intr-o trupa serioasa”, a continuat muzicianul.

Pe de alta parte, Nelu Dumitrescu a fost cel care, dupa plecarea lui Cristi Minculescu din trupa, l-a adus pe Toni Seicarescu in pozitia de solist al grupului, precizeaza OMG Yahoo! Romania.

„E greu sa apari pe scena ca si cum nu s-a intamplat nimic. Toni e un ingamfat. Trebuie sa mai prinda radacini la Iris. Noi nu il dam afara, dar dupa sase luni eu stiu daca o ia razna?”, a declarat tobosarul.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook