Voodoo canta in deschiderea concertului Iris la Bucuresti

de Buvnitz

Voodoo canta in deschiderea concertului Iris la Bucuresti


Au mai ramas 11 zile pana la ultimul concert al formatiei Iris din Bucuresti pana la evenimentul aniversar. Astfel, in noaptea de Dragobete, 24 februarie 2012, vom asculta cele mai frumoase melodii ale trupei Iris in Jukebox Venue.

Voodoo va canta in deschiderea concertului , incepand cu ora 21:00.

Formatia abordeaza un gen muzical unic pentru Romania, rock modern cu influente de dancehall si ragge, astfel, reusind sa fie o pata de culoare in peisajul muzical romanesc. Phoenix Entertainment va invita sa sarbatoriti romaneste ziua indragostitilor...de rock.

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, online pe eventim.ro si la Jukebox Venue (strada Turturelelor nr. 11). Pretul unui bilet este : 30 de lei in picioare si 60 de lei asezat.

Recomandam tuturor celor care cumpara bilete sa isi rezerve din timp loc la masa. Rezervarea se face la numarul de telefon 0725927907.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook