Iron Maiden, Radiohead si Foo Fighter lupta impotriva celor care vand bilete "la mana a doua"

de Cristi Nedelcu

Iron Maiden, Radiohead si Foo Fighter lupta impotriva celor care vand bilete


Initiativa a fost pornita de Foo Fighters iar de curand cei de la Iron Maiden si Radiohead s-au alaturat americanilor. Pe langa acesti artisti mai sunt inca 80 de muzicieni care cer Guvernului din Marea Britanie sa opreasca asa numita "bisnita" cu bilete de concerte.

Scrisoarea facuta publica Duminica este semnata si de alte formatii precum Bullet For My Valentine, Arctic Monkeys precum si de multe organizatii sportive care sunt si ele afectate de aceasta practica.

Dave Grohl a inceput campania inca din Noiembrie anul trecut cand ii indemna pe fani sa cumpere biletele de la concerte sau de la distribuitorii autorizati iar nu online de la diferiti particulari.

Unele din propunerile existente in scrisoare prevedeau ca site-urile sa publice numele vanzatorilor, valoarea biletului, numarul locului in cadrul unui concert sau eveniment sportiv si orice alt detaliu care poate fi considerat important de cumparator.

Multe bilete sunt cumparate doar pentru a fi vandute mai departe la preturi mult mai mari. Guvernul Marii Britanii ar trebui sa ofere un raspuns cat mai curand cu privire la aceasta problema.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook