Isole confirmati pentru Dark Bombastic Evening 4 la Alba-Iulia

de Buvnitz

Isole confirmati pentru Dark Bombastic Evening 4 la Alba-Iulia


ISOLE este cel mai nou nume confirmat pentru Dark Bombastic Evening 4, eveniment ce va avea loc in perioada 17-18 august in Alba Iulia.

Grupul suedez a luat nastere in 1990 sub titulatura Forlorn, perioada in care au fost lansate o serie de materiale demo.

In 2003 Forlorn a devenit Isole in ideea de a evita asocieri cu alte trupe de pe mapamond ce evolueaza sub acelasi nume. In 2005 a fost lansat albumul de debut Forevermore (via I Hate Records). 2006 a marcat lansarea a doua produse discografice, The Beyond si Throne Of Void.

A urmat un al treilea full length, Bliss Of Solitude - de aceasta data lansat via Napalm Records. Al patrulea disc, Silent Ruins (2009) a continuat parteneriatul cu Napalm Records, casa de discuri sub tutela careia Isole activeaza si in 2012.

Silent Ruins este un album concept despre un om care se trezeste fara nicio amintire despre viata sa. Intr-o lume apocaliptica, personajul isi recapata usor memoria insa concluziile vor fi devastatoare. Christer Olsson declara ca povestea va fi continuata pe viitorul produs discografic.

Vor fi prezenti peste 70 de muzicieni din 10 tari europene, aflati sub contractul a 13 case de discuri mai mult mai putin nisate, promotori ai diversitatii muzicale, de la Metal, Post-Rock, Country, Ambient sau Nefolk pana la Experimental Drone, Psychedelic, Space Rock sau Post-Industrial… vor fi multe exprimari in premiera pentru Romania, vor fi recitaluri pregatite si adaptate special pentru *DBE 4*…

Dar, poate cel mai important aspect, oamenii din spatele acestor portative vin cu inima deschisa pentru a cunoaste prieteni ce imbratiseaza normalitatea, simplitatea si Spiritul Underground… fara conditionari, restrictii sau artificii comerciale… fara opening band, headliner, organizator, presa, fan… doar respect, bun simt si voie buna!

Pana in acest moment sunt confirmate urmatoarele formatii:

Solstafir
The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble
Lantlos
Of The Wand & The Moon
Oranssi Pazuzu
PG.Lost
Isole
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook