Concertul James Blunt se muta la Sala Polivalenta

de Morrison

Concertul James Blunt se muta la Sala Polivalenta
Blue Music anunta ca show-ul artistului britanic James Blunt va avea loc la Sala Polivalenta, si nu la Romaero Baneasa cum se stabilise initial. Interesul pentru concertul pe care James Blunt il va sustine la Bucuresti in data de 21 februarie, incepand cu ora 20.00, a depasit orice asteptari. Ca urmare a cererii mari de bilete din partea fanilor, organizatorii au fost pusi in situatia de a hotari schimbarea locatiei evenimentului pop al anului.

Biletele achizitionate pana la aceasta ora raman valabile, iar accesul in Sala Polivalenta se va face incepand cu ora 18:00. Spectatorii sunt rugati sa soseasca din timp la locatie, pentru evitarea aglomerarii intrarilor si facilitarea accesului catre locuri.

Raluca Mihail (managing partner/Blue Music) spune ca acum concertul va avea loc nu doar intr-o locatie mai mare, dar si mai primitoare din punct de vedere al facilitatilor pentru public. "Consideram grozav ca s-a realizat aceasta schimbare de locatie, caci fanii se vor bucura in numar cat mai mare de muzica unui artist exceptional, dar si de acces mai usor la sala si conditii superioare de a urmari spectacolul."

Sala Polivalenta va fi configurata similar cu Romaero, cu locuri pe scaune in totalitate. In privinta rider-ului tehnic inaintat de catre managementul lui James Blunt promoterilor din Romania, lucrurile raman neschimbate. Scena va pastra dimensiunile impresionante (19 metri latime si 13 metri adancime), iar efectele vizuale vor fi de asemenea speciale.

James Blunt va sosi in Romania cu o zi inaintea concertului de la Sala Polivalenta, si va fi insotit de o echipa numeroasa de tehnicieni, sunetisti, instrumentisti, dar si apropiati - in total 35 de persoane.

Echipamentele de productie necesare punerii in scena a recitalului semnat James Blunt vor sosi in Romania direct din Polonia, cu o seara inaintea concertului de la Bucuresti. Prima repetitie a cantaretului va avea loc pe 21 februarie, in jurul orei 16.00.

Desi organizatorii au suplimentat locurile disponibile, trebuie sa va grabiti sa achizitionati bilete, daca nu vreti sa ratati cel mai romantic concert al anului!
Bilete sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si online pe TicketPoint si Bilet.ro.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook