James Blunt - duet inedit cu Laura Pausini

de Morrison

James Blunt - duet inedit cu Laura Pausini
Recunoscut ca fiind unul dintre cei mai prolifici artisti pe care ii are Marea Britanie la ora actuala, James Blunt isi croieste drumul catre celebritate incet, dar sigur.

In timp ce se implica maxim in definitivarea creatiilor pe care le interpreteaza, Blunt nu refuza nici colaborarile cu alte nume recunoscute din viata muzicala. Dupa un duet de zile mari alaturi de Sheryl Crow, cantaretul britanic a acceptat sa interpreteze o frumoasa balada impreuna cu Laura Pausini. Primavera anticipada (It is my song) este single-ul care a fost foarte bine primit de catre criticii muzicali, dar si de catre melomani, fapt pentru care si clasarile in topurile de specialitate au fost si sunt pe masura.

La ora actuala, colaborarea lui James Blunt cu Laura Pausini este numarul 1 in Mexic, Italia si Belgia. Desi lansarea pe piata a noului cantec a avut loc la jumatatea lunii decembrie 2008, fanii celor doi artisti, si nu numai, au prins gustul acestui duet muzical si dau semne ca nu se satura ascultand inspirata creatie la care si-au adus aportul atat Blunt, cat si Pausini. Cantecul Primavera anticipada" a aparut, deja, pe cel mai nou album al Laurei Pausini, iar, in viitorul apropiat, se preconizeaza ca si James Blunt sa il includa pe urmatorul sau disc.

In momentul de fata, Blunt se afla in plin turneu mondial de promovare a albumului All The Lost Souls", lansat in cursul anului 2007, iar una dintre opriri va fi si la Bucuresti pe data de 21 februarie, cand va concerta la Romaero Baneasa, incepand de la ora 20.00. Blue Music", organizatorul evenimentului pop al anului, anunta ca stocul de bilete incadrate la categoriile a 4-a si a 5-a (la pretul de 150, respectiv 100 de lei) s-a epuizat. Au mai ramas, insa, disponibile tichete de acces din categoriile VIP, 2 si 3 - la tarife de 500, 350 si 220 de lei.

James Blunt va sosi in Romania cu o zi inainte de concert, direct de la Varsovia, unde si-a inceput periplul de promovare muzicala in zona estica a Europei.

Blue Music
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook