James Blunt: Am prevenit Al Treilea Razboi Mondial

de Chaos Lore

James Blunt: Am prevenit Al Treilea Razboi Mondial


Solistul de soft rock James Blunt a declarat recent ca una din deciziile luate de el in armata ar fi o posibila prevenire a unui Al Treilea Razboi Mondial.

Fostul soldat britanic sustine ca a refuzat sa indeplineasca ordinele de a distruge un convoi de militari rusi.

Blunt a fost ofiter pana in 2002 si a facut parte din trupele NATO in Kosovo in timpul conflictului balcanic. Solistul se afla la fata locului cand rusii au capturat un aerodrom plasat strategic si a primit ordin sa ucida 200 de soldati rusi.

Acesta a refuzat insa ordinul si a fost sustinut de seful sau, generalul Mike Jackson, in ideea ca indeplinirea ordinului ar fi putut declansa un nou razboi mondial.

"Am primit ordin direct sa 'distrugem' inamicii. Prin radio a venit acest mesaj, care continea cuvinte neobinuite. Insa generalul Mike Jackson a transmis imediat pe radio ca nu isi va lasa trupele sa porneasca un al treilea razboi mondial, asa ca ne-a spus sa incercuim acel aerodrom. Dupa o vreme rusii si-au dat seama ca nu au mancare si apa si ne-au invitat sa impartim zona cu ei".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook