James Blunt devine Dragobete pentru femeile din Romania

de Morrison

James Blunt devine Dragobete pentru femeile din      Romania
You're Beautiful pentru femeile din Romania de la James Blunt!

In acest mod suna declaratia de dragoste pe care artistul britanic vrea sa o faca tuturor doamnelor si domnisoarelor, cu ocazia concertului sau de la Sala Polivalenta, din 21 februarie. Initiativa lui Blunt reprezinta, practic, un cadou in contul cunoscutei si traditionalei sarbatori a indragostitilor, Dragobetele, ce va fi sarbatorita pe 24 februarie. Pe de alta parte, reprezentatia artistului britanic nu are cum sa treaca neobservata de catre cuplurile din Romania, evenimentul insemnand, practic, o oportunitate grozava pentru barbati de a oferi iubitelor sau sotiilor cadoul ideal: un bilet la concertul romantic semnat James Blunt!

In aceasta luna dedicata iubirii, Blunt aduce la Bucuresti in fata publicului si cel mai nou single al sau, intitulat Love, Love, Love", o dedicatie mai mult decat potrivita pentru cei ocrotiti de Cupidon. Setea artistului pentru urmasele Evei este scoasa in evidenta in videoclipul acestui nou single, filmat intr-un decor ce ne intoarce in anii '70.

Cantaretul britanic se considera, la ora actuala, un burlac convins, desi are o relatie solida si de viitor alaturi de un fost model de succes in Albion, Natasha Archdale. Presa britanica nu se sfieste sa-i vada pe cei doi in fata altarului, insa nu uita sa relateze un mic amanunt din viata iubitei lui Blunt: aceasta isi castiga existenta pozand nud pentru oameni instariti contra unor sume deloc neglijabile. O astfel de sedinta ii completeaza conturile Natashei cu aproape 15.000 de lire sterline!

Pentru concertul de la Bucuresti, James Blunt a pregatit un program de 90 de minute, din care nu vor lipsi hiturile ce l-au facut celebru in intreaga lume: You're beautiful", Good Bye, My Lover", 1973". In plus, artistul promite o demonstratie a talentelor sale interpretative la diverse instrumente muzicale. In afara de vocea inconfundabila, Blunt mai canta la o varietate de instrumente, cum ar fi chitara, pianul, orga, marimba (n.n. instrument de percutie) si melotron (n.n. un instrument mai putin folosit in muzica actuala, si sinonim cu perioada de glorie a rock-ului progresiv din perioada anilor 1969-1973).

James Blunt va sosi in Romania in preziua concertului de la Sala Polivalenta, urmand sa aiba prima repetitie pe data de 21 februarie, de la ora 16.00. De la debutul sau, artistul britanic a primit doua Premii ale Industriei Muzicale Britanice, unul pentru cel mai bun artist britanic, iar un altul pentru cel mai bun material pop.

Intr-un recent interviu acordat site-ului BBC, Blunt a declarat ca renuntarea definitiva la muzica ar fi cel mai greu lucru pe care ar trebui sa-l faca in viata, si ca nu ar vrea ca la 60 de ani sa priveasca inapoi cu regret si sa spuna: Ar fi trebuit sa ma dedic muzicii".

Spectacolul de la Bucuresti face parte dintr-un total de 180 de reprezentatii incluse in turneul mondial de promovare al celui mai nou album semnat James Blunt - All The Lost Souls".

Promoter-ul Blue Music reaminteste faptul ca mai sunt disponibile bilete incluse in categoriile VIP, a 2-a si a 3-a, la preturi cuprinse intre 500 si 350 si 220 de lei.

Bilete se gasesc in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti sau din tara.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook