James Blunt implineste 35 de ani pe scena la Bucuresti

de Morrison

James Blunt implineste 35 de ani pe scena la     Bucuresti
Blue Music va anunta cu bucurie ca cel mai asteptat concert pop al anului 2009, cel al artistului britanic James Blunt, va avea loc la Romaero pe 21 februarie 2009, incepand cu ora 20.

Se anunta o seara cu totul si cu totul speciala, deoarece, chiar in timpul concertului de la Bucuresti, James va trece in al 35-lea an de viata. Pentru aceasta ocazie deosebita din viata idolului lor, si-au anuntat deja prezenta in Romania un grup de fani devotati din Germania. Acestia se vor alatura romanilor pentru a crea un moment-surpriza pentru James, caci vor fi primii care-i vor canta La Multi Ani, in direct, la Romaero.

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua Bilet.ro, respectiv magazinele Flanco Orhideea, Flanco Dorobanti, Flanco Feeria, Muzica, Sala Palatului, Music Shop, Cora Voiaj Pantelimon si Flamingo Unirii si pot fi comandate online pe www.bilet.ro.

Sunt disponibile 5 categorii de bilete: 100 ron, 150 ron, 220 ron, 350 ron, 500 ron.

Succesul fulminant al lui Blunt este acceptat si recunoscut in unanimitate. Fie ca adora muzica lui, fie ca nu, toti recunosc ca el a muncit foarte mult ca sa sparga piata muzicala si chiar a meritat sa inregistreze acest succes, destul de neasteptat.

Majoritatea concertelor sustinute de James Blunt in acest an au fost sold-out, asa ca fiti siguri ca nu o sa ratati sansa de a asculta live "You're Beautiful" si "1973"!


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook